Prima Pagina Cydia iTransparent iRemove ne permite sa eliminam background-ul status bar-ului, al Notifications Center-ului...

iTransparent iRemove ne permite sa eliminam background-ul status bar-ului, al Notifications Center-ului si nu numai

  iTransparent iRemove este o tema lansata in cursul acestei seri in Cydia, iar rolul sau este de a ne permite sa eliminam background-ul catorva elemente importante ale iOS-ului. Mai exact, folosind aceasta tema, de fapt, putem elimina background-ul pentru status bar, Notifications Center, foldere, Lockscreen sau slidere. Ideea din spatele temei este de a curata acele elemente pentru a permite utilizarea fara probleme a altor teme sau wallpaper-uri, insa din pacate ea trebuie utilizata cu Winterboard.

To be used with Winterboard. Use this theme to remove or clean:

1. Status Bar

2. Notification Center (Both transparent, use with care and translucent)

3. Folder Background

4. Lockscreen (With or without the slider background)

5. Page Indicators

6. Slider (Best use with clean lockscreen and slider BG)

You can use any combination of removal or cleaning that suits your theme or wallpaper and your need with just one little theme. After installing go to winterboard and click on the items you want to make transparent or remove or clean and respring.

  iTransparent iRemove este disponibil gratuit in repo-ul ModMyi al Cydia.

 • Claudiu

  Scz pentru offtopic @zaone. Ma poti ajuta : dupa jaillbreak am probleme cu brightness am vazut tot aici ca ai postat o solutie pentru treaba asta un tweak din cydia parca?

 • Skiny

  Si ca deobicei, pe iphone 3gs nu are nici un efect clean lockscreen-ul. Nu e prima tema pe care am incercat-o, aveti idee de ce nu se aplica la iphone 3gs ?

 • Andrei

  Cum s enumeste tweak-ul care arata in notification center WiFi-ul, Mute, 3G etc din imagine?

 • Se numeste NCSETTINGS si este free in cydia.

 • Incercati blurriedNCbackground arata mult mai bine