Samsung Galaxy S4 este de 2 ori mai rapid decat iPhone 5

  Samsung Galaxy S4 a fost prezentat saptamana trecuta, a ajuns deja in mainile destulor revieweri, iar pe internet a aparut deja un prim benchmark facut pentru dispozitiv. Din pacate a fost testata versiunea cu procesor quad-core Qualcomm si nu cea cu procesor octo-core Exynoss 5, insa chiar si asa terminalul este de 2 ori mai rapid decat iPhone 5, ceea ce era de asteptat. iPhone 5 a fost cu putin mai rapid decat Samsung Galaxy S III-ul cu procesor quad-core, acum Samsung Galaxy S 4 este de 2 ori mai rapid decat iPhone 5 si evolutia este cat se poate de fireasca.

The Samsung Galaxy S 4 is twice as fast as the Samsung Galaxy S 3. Given that the Samsung Galaxy S 3 is less than a year old, that’s a remarkable achievement. I am amazed at how quickly smartphone technology is improving. The Samsung Galaxy S 4 is also twice as fast as the Apple iPhone 5. Apple has improved performance dramatically in the past (there was 2.5x increase in performance from the iPhone 4S to the iPhone 5). Will they be able to make a similar improvement for the next iPhone?

  Dacane gandim ca iPhone 5 este de 2 ori mai rapid decat iPhone 4S, atunci am putea spune ca iPhone 5S va egala Samsung Galaxy S4 in performante, insa deocamdata nu stim cat de bine se descurca versiunea cu 8 nuclee a terminalului. E putin probabil ca Samsung-urile cu Exynoss 5 sa aiba performante duble fata de cele echipate cu Qualcomm-uri quad-core, insa un plus de performante de 20 – 50% ar trebui sa existe.