Samsung isi propune sa lanseze un smartwatch inaintea Apple

  In ultimele luni am tot aflat ca Apple dezvolta un smartwatch caruia ar urma sa ii dea denumirea iWatch, cei de la Samsung avand aceeasi idee si lucrand la un produs similar. Desi Apple nu a spus nimic in legatura cu lansarea unui asemenea produs, un vicepresedinte al Samsung a confirmat pentru Bloomberg existenta unui asemenea proiect. VP-ul Samsung nu a precizat ce functionalitate ar urma sa aiba ceasul, insa sustine ca a sa companie pregateste de ceva vreme proiectul si probabil el se va conecta la suita de terminale Android ale producatorului.

“We’ve been preparing the watch product for so long,” Lee Young Hee, executive vice president of Samsung’s mobile business, said during an interview in Seoul. “We are working very hard to get ready for it. We are preparing products for the future, and the watch is definitely one of them.”

  Daca Samsung se grabeste sa aduca produsul pe piata, cei de la Apple nu par atat de interesati sa revolutioneze industria si daca Samsung va reusi sa il lanseze inaintea lor, iWatch-ul si-ar putea pierde din “stralucire”. Desigur ca Apple face lucrurile in propriul mod si desigur ca niciun competitor nu ii poate convinge sa grabeasca lucrurile, dar ramane de vazut cat de buna se va dovedi a fi aceasta strategie in viitor.