FreshTable te ajuta sa rezervi rapid o masa la majoritatea restaureantelor din Bucuresti

  De cativa ani ma uit cu invidie la americanii care au posibilitatea de a folosi aplicatii pentru terminale mobile pentrua  isi rezerva mese la aproape orice local din zona lor, incluzand aici informatii despre ceea ce ar dori sa manance, etc. Acest concept este deocamdata departe de a deveni realitate in Romania, desi dezvoltatorii unei noi aplicatii spun ca a lor creatie face acest lucru. Vorbesc despre FreshTable, o aplicatie care iti ofera o lista detaliata a restaurantelor bucurestene pe care le poti cauta in baza catorva criterii simple. Aplicatia este disponibila gratuit in App Store.

O masa rezervata cu un simplu click. Si asta nu e tot! Cea mai noua aplicatie dedicata exclusiv restaurantelor este acum aici. 

Cu Freshtable faci un tur virtual al tuturor restaurantelor bucurestene – vezi unde ai putea ajunge, ce ai putea manca, de ce bani ai nevoie, vezi ce-ti recomanda ceilalti, care sunt cele mai noi oferte si intr-un final poti acorda chiar tu o nota restaurantului. Iar in caz ca nu te descurci sa ajungi la restaurantul preferat sau la cel mai apropiat, FreshTable te ghideaza prin GPS pana la intrare. Simplu, rapid si istet! Noi stim doar unde o sa ajungi si cum. Restul e partea imprevizibila pentru care merita sa descarci aplicatia.

Aplicatia este gratuita si dezvolta versiuni Desktop (www.freshtable.ro) si Mobile (Android, iOS si Blackberry). FreshTable ofera utilizatorului posibilitatea de a alege un restaurant potrivit gusturilor sale si de a rezerva o masa cu o simpla atingere. Numeroasele filtre si criterii de cautare vor usura semnificativ cautarea, iar review-urile si comentariile celorlalti utilizatori te vor ajuta sa-ti formezi o imagine de ansamblu asupra locului in care ai decis sa mergi.

Pretul initial:
Numele:
FreshTable

Gratuit

s





Developer: ASCEND NETSOLUTI…
Categoria: Food & Drink


Descriere: O masa rezervata cu un simplu click. Si asta nu e tot! Cea mai noua aplicatie dedicata exclusiv restaurantelor este acum aici.

Cu Freshtable faci un tur virtual al tuturor restaurantelor bucurestene – ve…


Dimensiunea aplicatiei este: 2.4 Mb