exxOS Lockscreen3 – un mod inedit pentru modificarea LockScreen-ului

  Temele din seria exxOS s-au dovedit a fi foarte interesante si populare in acelasi timp, iar astazi am pentru voi un mod pentru LockScreen produs in baza aceluiasi concept. exxOS Lockscreen3 este numele sau, daca va uitati la imaginea de mai sus veti vedea ceea ce poate el sa modifice in LockScreen-ul iDevice-ului vostru, insa ideal ar fi sa pastrati un singur ceas acolo. Mod-ul va da posibilitaea de a vedea in LockScreen cat este ora pe glob in mai multe orase, sau va da posibilitatea de a vedea cat este ora in locatia voastra, totul printr-o simpla personalizare.

For ALL Retina iPhones (5/4s/4) and iPods (5/4). The new original Winterboard theme, made by -Blue- himself. This is a free add-on to the new premium theme exxOS. It installs a new Winterboard Lockscreen theme with.

  • Analog clock (including 4 different clock faces)
  • Weather widget and
  • Picture slideshow (you can use own pictures if you want)

Fully supports <strong>English, Chinese, German, French and Spanish.

  exxOS Lockscreen3 functioneaza doar cu tema exxOS, este compatibil cu iPhone-urile ce au Retina Display, iar in Cydia il gasiti gratuit in repo-ul ModMyi.

9 COMENTARII

  1. nu ma refeream la bani … ci la faptul ca zaone a specificat ca este gratuit dar pt tine probabil e greu sa citesti tot articolul

  2. Scuze de offtopic: de ceva vreme nu mai pot sa vad package-urile din Cydia. Am incercat s-o reinstalez, dar useless… Spune ca am depasit numarul de package-uri de care acest APT este capabil (adevarul e ca am si pus foarte multe surse). Dupa ce am refacut Jailbreack-ul, toate temele si tweak-urile mi-au disparut (in afara de ColorKeyboard), nemaiavand Cydia nicio valoare… Ce trebuie sa fac pentru a-mi putea vedea din nou toate package-urile (sursele le pot vedea dar daca le deschid, nu-mi apare nimic)?

  3. O porcarie de temă. Creează si probleme. Instalând exxOS mi-a apărut 6 pagini noi cu icoane care nu au nici o treaba cu tema. Nu poți sera ora … etc