Prima Pagina aplicatii Dungeon Hunter 4 este prezentat intr-un prim trailer (Video)

Dungeon Hunter 4 este prezentat intr-un prim trailer (Video)

[youtube]http://youtu.be/dxAw-0lxH28[/youtube]

  Dungeon Hunter 4 este cel de-al patrulea joc al seriei Dungeon Hunter dezvoltata de catre Gameloft, iar in cursul acestei zile compania a publicat si primul trailer al jocului. Seria Dungeon Hunter se vrea a fi un Diablo pentru iOS, pana acum i-a reusit din toate punctele de vedere, iar acest al patrulea joc arata extrem de bine si gameplay-ul va fi cel mai probabil pe masura. Cei de la Gameloft par sa fi imbunatatit motorul grafic in baza caruia a fost dezvoltat jocul, vor implementa cu siguranta foarte multe modificari si pentru persoanej/lumile in care se desfasoara totul, iar titlul este unul de urmarit, mai ales daca sunteti fan.

  Dungeon Hunter 4 ar urma sa fie dezvoltat pe modelul freemium, exact precum versiunea anterioara, deci veti fi nevoiti sa faceti in-app purchase-uri pentru a primi diverse bonusuri, etc.

  • Ionut

    Un joc foarte bun pe care l-au stricat. Macar in 4 sa bage poveste/campanie, ca 3 nu a avut treaba cu Diablo, a fost un fel de WOW. Asta e, banul conteaza si cand sunt destui care sa arunce banii pe IAP, chiar daca jocul e prost…

  • Pingback: Dungeon Hunter 4 gameplay Video | iDevice.ro()