ING te trimite la Amsterdam cu ajutorul unui QR Code

  QR Code-urile sunt acele coduri cu modele compuse din linii si puncte, de obicei alb-negru, create special pentru a fi citite/scanate de terminal mobil, citirea lor generand deschiderea unei pagini web, descarcarea unei aplicatii si multe, multe altele.  Din pacate Apple nu a implementat in aplicatia Camera a iDevice-urilor un cititor de coduri QR, insa asta nu inseamna ca noi nu putem citi coduri pe terminalele noastre. Multumita App Store-ului avem la dispozitie o gama foarte variata de aplicatii care stiu sa interpreteze orice fel de coduri QR ati descoperi, si daca inca nu ati utilizat aceasta tehnologie, va recomand sa o faceti.

  Multe companii folosesc astfel de coduri QR in campaniile lor publicitare, veti gasi in Romania o sumedenie de promotii care au la baza coduri QR si nu strica sa aveti o aplicatie potrivita pentru a le citi. O sa va prezint si o promotie in care puteti castiga o excursie pentru doua persoane la Amsterdam daca sunteti in Bucuresti, mergeti cu transportul in comun si aveti o astfel de aplicatie gata pregatita pe iDevice-ul vostru.

Cum poti scana QR code-uri pentru a castiga o excursie la Amsterdam?

Ai nevoie doar de un smartphone si sa fii in Bucuresti in urmatoarele zile. 60 de statii RATB din Bucuresti au cate un panou publicitar cu unul din cele 20 de personaje din ultima campanie ING, harta lor e disponibila pe site-ul dedicat https://zboruldeamsterdam.ro, tot ce trebuie sa faci ca sa participi e sa scanezi qr code-urile tuturor celor 20 de personaje si sa te inscrii in concurs.

Descopera toate personajele, scaneaza-le QR code-urile cu una din aplicatiile recomandate de mine, intra pe link-urile din spatele fiecarui cod si participa la concurs. Chiar ar fi tare ca unul din cititorii iDevice.ro sa castige acest concurs.

Cateva recomandari de astfel de aplicatii, bineinteles gratuite:

QR Reader for iPhone


Pretul initial:
Numele:
QR Reader for iPhone

Gratuit

s





Developer: TapMedia Ltd
Categoria: Utilities


Descriere: The most simple & easy QR Reader – 100% FREE.

Now scans both QR codes and barcodes. Fast and effective. App opens instantly in real-time scanning mode.

FEATURES
– Auto-detect scanning. Simply hold and p…


Dimensiunea aplicatiei este: 11.1 Mb


3 in 1: RedLaser – Barcode Scanner, Shopping Assistant & QR Code Reader


Pretul initial:
Numele:
RedLaser – Barcode Scanner, Shopping Assistant & QR Code Reader

Gratuit

s





Developer: eBay Inc.
Categoria: Utilities


Descriere: RedLaser Barcode Scanner, Shopping Assistant & QR Code Reader

Top 10 Must Have App for your iPhone The New York Times
If you only have one shopping app on your iPhone, this is the one to have. Digita…


Dimensiunea aplicatiei este: 6.4 Mb


I-nigma

Pretul initial:
Numele:
i-nigma QR Code, Data Matrix and 1D barcode reader

Gratuit

s





Developer: 3GVision LTD.
Universala
Categoria: Utilities


Descriere: i-nigma turns your camera into a sophisticated barcode reader. Thanks to exceptionally quick and robust scanning, it is regularly ranked as top performer in this category.

Features of the i-nigma reader:


Dimensiunea aplicatiei este: 2.2 Mb


6 COMENTARII

  1. Zaone, problema cu aplicatiile astea este ca nu recunosc produsele romanesti, decat marile branduri gen coca cola, danone, etc. As vrea sa gasesc ceva si pt români