La prezentare, iPhone 5 a generat mai mult buzz pe Twitter decat Samsung Galaxy S4

  Samsung Galaxy S4 a fost prezentat anul acesta de catre coreenii de la Samsung, iar dispozitivul s-a bucurat de o popularitate destul de mare, desi HTC One-ul taiwanezilor pare sa fie pozitionat mai bine in topul preferintelor consumatorilor. In ceea ce priveste atentia primita de catre Samsung Galaxy S 4, un studiu releva faptul ca in ziua prezentarii terminalul a generat de 5 ori mai putin buzz pe Twitter decat iPhone 5. Comparand zilele de prezentare ale celor doua terminale, o companie americana a ajuns la concluzia ca iPhone 5 a generat 2.4 milioane de tweet-uri, in timp ce Samsung Galaxy S4 doar 440.000.

We believe a Twitter analysis of tweets about the iPhone 5 launch compared to the Galaxy S4 launch demonstrates that the iPhone continues to hold more mass appeal with consumers. We believe this demonstrates that while interest in the Galaxy S4 is growing, Apple continues to hold a meaningful lead as the smartphone with the broadest consumer appeal.

  Din cele 2.4 milioane de tweet-uri despre iPhone 5, 73% au fost pozitive, iar din cele 440.000 despre Samsung Galaxy S 4, 81% au fost pozitive. Ati putea spune ca terminalul Samsung a castigat macar la acest capitol, insa avand in vedere diferenta foarte mare dintre tweet-uri, ati gresi. Succesul iPhone-ului pe Twitter poate avea legatira si cu faptul ca terminalul Samsung a fost prezentat la o ora tarzie in multe tari de pe glob, spre deosebire de iPhone care a fost prezentat cand multa lume era in continuare activa.

7 COMENTARII

  1. As ruga moderatorul sa faca un poll nou, Update-ul iOS 6.1.3 te-a afectat in vre-un fel sau nu. Ar fi mult mai util acest tip de poll decat cel din prezent, bineinteles daca se poate.

  2. Cea mai tampita comparatie posibila … intre doua terminale care nu au nimic in comun si culmea ..nici nu cred ca vor. Ele propun lucruri complet diferite. Unul se adreseaza clasei business iar altul este un telefon pt tineri.