Prima Pagina Android Facebook urmeaza sa prezinte un competitor pentru iPhone saptamana viitoare

Facebook urmeaza sa prezinte un competitor pentru iPhone saptamana viitoare

  Anul trecut Facebook a lansat, in parteneriat cu HTC, doua smartphone-uri Android special configurate pentru a permite utilizatorilor sa se conecteze mult mai usor la reteaua de socializare Facebook. Din pacate niciunul dintre terminale nu a avut succes pe piata, insa Facebook nu se lasa chiar atat de usor, iar saptamana viitoare ar urma sa anunte un competitor pentru iPhone. Compania a programat deja o conferinta in care si-a anuntat invitatii ca vor vedea un produs care are legatura cu Android-ul, insa se pare ca va fi vorba despre un smartphone nou al carui sistem de operare a fost puternic modificat de catre cei de la Facebook.

  Cei care au vazut viitorul smartphone al Facebook sustin ca acesta are un design asemanator cu al iPhone-ului, are un buton Home si doua butoane capacitive langa el, are un ecran mai mare decat cel al iPhone 5, si hardware similar. Avand in vedere nivelul concurentei de pe piata smartphone-urilor, e putin probabil ca un telefon produs decatre Facebook sa aiba foarte mult succes, insa probabil va intrece HTC ChaCha si Salsa in popularitate.

 • iLuis

  Parca e iphone5 sper ca nu au copiat designu de la apple daca lau copiat nsu imaginatie

 • Vladimir

  Facebook nu e in stare sa lanseze o aplicatie buna pentru iOS si Android si acum s-au trezit sa modifice mult un OS? Daca nici Samsung si nici HTC nu-s in stare sa faca o interfata care sa ruleze fluid a lor cum o sa fie?

 • DonCalin

  Asteptam cu interes lansarea unui telefon Twitter, Skype si Yahoo Messenger. De ce nu, si unul de la MIrc, cu roata…

 • Firekeeper

  Toate tel care vor avea buton central jos nu vor fi decat niste copii grotesti ale iphone…Jobs spunea in prezentarea prinului iphone dupa ce a explicat ideea intorducerii touch screenului:

  “…aditional pe fata am pus un buton, un singur buton pe care noi l-am denumit Home Button pt ca e butonul care te va duce acasa oriunde te-ai afla…”

 • Pingback: HTC First - iata competitorul iPhone dezvoltat de Facebook | iDevice.ro()