Prima Pagina Apple Apple se pregateste sa lanseze iWatch in 2013

Apple se pregateste sa lanseze iWatch in 2013

  iWatch-ul companiei Apple este pregatit pentru o lansare ce urmeaza sa aiba loc in cursul acestui an, cel putin asta sustine un analist american care a vizitat fabricile partenerilor companiei Apple. Se pare ca acolo sunt deja pregatite componentele viitorului produs si Apple ar urma sa utilizeze o serie de tehnologii noi care ar urma sa creasca interesul fata de smartwatch-uri. Din pacate analistul american nu ne spune si care sunt aceste tehnologii pe care le-ar pregati cei din Cupertino, insa probabil vorbim despre metode de fabricare a ecranului, si cine stie ce alte functii pentru iOS.

We believe the much-hyped Apple iWatch is showing early signs of movement in the supply chain and will be launched this year with interesting new technology features that have not yet been touched upon.

  iWatch-ul companiei Apple a determinat si alti producatori de smartphone-uri sa anunte ca dezvolta dispozitive similare pe care urmeaza sa le aduca pe piata. Unii au deja asemenea gadget-uri in magazine, insa intentioneaza sa isi imbunatateasca produsele pentru a creste interesul in ele, dar e greu de spus daca vreunul poate genera vanzari mai mare decat Apple.

 • razvan

  interesant …

 • bogdand

  superb ala negru

 • dragoshelu

  daca nu scot ei, ma indrept spre peeble

 • liviu’s

  Dar se stie cumva daca va arata ca in foto de sus sau va avea design diferit?
  Daca e ca alea de sus…e super tare…

 • Ovidake010

  ai mai scris stirea asta de 10 ori :/ “apple vrea sa lanseze smartwatch cu designul x, functiile y, in luna z al acestui an, dar inca nu e nimic oficial” cred ca s-a inteles ideea, ai putea posta doar cand se dau informatii importante, nu la fiecare ziarist, analist etc care a visat ca se lanseaza x produs …

 • iulian paraschiv

  sunt foarte frumoase…. a aparut jailbrackul pentru ele?

 • vitamina

  Iti dai seama ca in prima faza va fi de fitze, dar cu timpul ,care femeie orgolioasa(cam toate),va vrea sa aibe model de ceas asemanator pe toata planeta???
  Poate ii mai pun o pietricica sau il placheaza cu aur ,sau initiale cu dedicatie,dar …. tot modelul ala de ceas este.

 • Flaviu

  @Vitamina… asta nu este un ceas pentru tine… vrei un model mai rar? vezi ca se mai gasesc ceasuri rusesti Slava, de camera, cu sonerie… pune-i o curea si e perfect pentru tine…are un ticait unic!

 • Rafael

  Sper sa aibă ecranul transparent