Apple se pregateste sa lanseze iWatch in 2013

  iWatch-ul companiei Apple este pregatit pentru o lansare ce urmeaza sa aiba loc in cursul acestui an, cel putin asta sustine un analist american care a vizitat fabricile partenerilor companiei Apple. Se pare ca acolo sunt deja pregatite componentele viitorului produs si Apple ar urma sa utilizeze o serie de tehnologii noi care ar urma sa creasca interesul fata de smartwatch-uri. Din pacate analistul american nu ne spune si care sunt aceste tehnologii pe care le-ar pregati cei din Cupertino, insa probabil vorbim despre metode de fabricare a ecranului, si cine stie ce alte functii pentru iOS.

We believe the much-hyped Apple iWatch is showing early signs of movement in the supply chain and will be launched this year with interesting new technology features that have not yet been touched upon.

  iWatch-ul companiei Apple a determinat si alti producatori de smartphone-uri sa anunte ca dezvolta dispozitive similare pe care urmeaza sa le aduca pe piata. Unii au deja asemenea gadget-uri in magazine, insa intentioneaza sa isi imbunatateasca produsele pentru a creste interesul in ele, dar e greu de spus daca vreunul poate genera vanzari mai mare decat Apple.