Apple va incepe productia iPhone 5S in Q2 2013, iPhone-ul ieftin va fi lansat pana al sfarsitul anului

  Readucand in atentia lumii faptul ca Apple pregateste lansarea iPhone 5S pentru vara acestui an, cei de la Wall Street Journal anunta ca productia terminalului va incepe in cursul acestui trimestru fiscal. Daca Apple va lansa dispozitivul in luna iunie, atunci productia va incepe cel mai probabil undeva spre sfarsitul acestei luni pentru ca destule unitati sa fie disponibile in ziua lansarii. iPhone 5S urmeaza sa aiba exact acelasi design precum iPhone 5, insa probabil voi va asteptati deja la acest lucru, avand in vedere ca toate zvonurile indicau acest lucru.

Apple Inc. AAPL +1.09% plans to begin production of a new iPhone similar in size and shape to its current one in the second quarter of the year, according to people familiar with the device’s production, teeing up a possible summer launch for the next version of its flagship device.

  Separat de iPhone 5S aflam ca iPhone-ul ieftin urmeaza sa fie lansat in a doua parte a anului acesta, dispozitivul urmand a avea un ecran de 4 inch si o carcasa cel mai probabil fabricata din plastic. Deocamdata nu se stie sigur cand urmeaza sa fie lansate cele doua dispozitive, insa in Q3 2013 ar trebui sa le avem disponibile in magazine.