Prima Pagina Apple Evad3rs nu va dezvolta o noua solutie de jailbreak pana la lansarea...

Evad3rs nu va dezvolta o noua solutie de jailbreak pana la lansarea iOS 7, nu dezvolta o solutie de unlock

ย  iOS 6.1.3 a fost lansat acum cateva saptamani de zile si inca de atunci Apple a blocat posibilitatea de a mai face untethered jailbreak folosind evasi0n. Desi hackerii de la Evad3rs au o alta solutie de jailbreak pe care o pastreaza secreta si desi p0sixninja detine exploit-uri in baza carora poate dezvolta o solutie de jailbreak, Pod2g a confirmat astazi faptul ca pana la lansarea iOS 7 nu vor folosi absolut nimic. Era normal ca hackerii sa astepte lansarea iOS 7, v-am spus ca acest lucru se va intampla si acum stiti sigur ca hackerii nu vor scoate altceva, iar cu aceasta ocazie va recomands a nu va lasati pacaliti de falsele “solutii de jailbreak” care vor aparea pe internet in viitorul apropiat.

ย  In aceeasi idee va spun ca Evad3rs nu dezvolta o solutie de unlock pentru terminale iPhone, insa probabil majoritatea dintre voi v-ati obisnuit deja cu gandul ca nu veti mai putea folosi vreun software gratuit pentru a va decoda terminalele. In momentul de fata aproape orice iPhone poate fi decodat folosind o solutie de decodare permanenta platita, ori cu ajutorul cartelelor de decodare.

 • mihai

  pentru ipad 2 se poate face ceva pana la urma ,fara ssh salvat ,ce solutie am downgrade >?Multumesc astept va rog un rasp

 • Gabriel

  “Visez” la o versiune de iOS cu tweak-urile din cydia sa nu mai fiu nevoit sa mai imi fac JB ๐Ÿ™‚

 • AKK

  @Gabriel: Trezeste-te ๐Ÿ™‚

 • Gabriel

  Lasa-ma sa “visez” ๐Ÿ™‚ off topic: cum reusesc sa scapt de spaศ›ile din cydia unde erau reclamele ???!

 • Nu ai cum sa scapi de ele, nu le poti modifica pentru ca tu acolo accesezi un website. Lasa-le acolo si mai da cate un click, ca aia nu dezvolta software ca sa pirateze altii.

 • Csi02

  Am si eu o intrebare: daca intampin probleme cu JB-ul de pe Iphone 5 ios 6.1.2, as putea face rerestore la aceasta versiune, sau ceva de genu sa refac JB curat la aceasta versiune? Mentionez ca am SHSH salvat dar stiu ca nu ma ajuta oricum foarte mult la iph 5.
  Va multumesc anticipat!

 • AlexMihail

  Nu poti face restore la 6.1.2,daca apar probleme singura solutie este upgrade la 6.1.3

 • SiR Vladio

  m-ati innebunit cu iOS 7…omu a zis

 • SiR Vladio

  Ati innebunit cu iOS 7…omu a zis MAJOR release….poate fi si iOS 6.2 ce ar putea fi un update important..

 • Edwts

  eu am auzit ca la sfarsitul lunii va aparea ios 6.2 ! ๐Ÿ™‚ sper sa se rezolve si wifi,, ca la mine e gri..(