Facebook Home a fost prezentat de catre Facebook, nu va ajunge pe iOS (Video)

[youtube]http://youtu.be/Lep_DSmSRwE[/youtube]

  In cursul acestei seri Facebook Home a fost prezentat oficial de catre compania Facebook si vorbim despre o interfata care are rolul de a imbuntati experienta de utilizare a retelei de socializare. Facebook Home nu este un Android nou, ci doar o metoda mai frumoasa si mai utila de a folosi Facebook, iar clipul video de mai sus prezinta cat se poate de bine intregul concept. Avand in vedere ca Facebook Home necesita cateva modificari in Android pentru a rula, iOS-ul nu va vedea ceva similar, decat daca Apple va permite acest lucru si stim cu totii care este opinia celor din Cupertino.

We have a great relationship with Apple. Anything that happens with Apple is going to happen with partnership. Google’s Android is open so we don’t have to work with them.

  Facebook Home va fi initial compatibil cu doar cateva terminale mobile, smartphone-ul HTC First fiind primul dintre ele, iar din data de 12 aprilie va fi disponibil pentru download. In afara software-ului, interesant este si smartphone-ul celor de la HTC, dispozitivul avand un design asemanator cu cel al iPhone-ului si un buton home caruia ii lipseste deja obisnuita casa. Practic Facebook a preluat cate ceva de la Apple, Zuckerberg fiind un fan al lui Steve Jobs, iar acest lucru se vede.