Prima Pagina Apple Facebook Home nu va ajunge prea curand in iOS

Facebook Home nu va ajunge prea curand in iOS

[youtube]http://youtu.be/Lep_DSmSRwE[/youtube]

  Facebook Home a fost lansat recent de catre Facebook pentru platforma Android si in jurul sau se aduna extrem de mult interes, in principal din partea presei care a speculat ieri ca Facebook ar discuta cu Apple si Microsoft portarea sistemului in iOS si Windows Phone. Ei bine, se pare ca aceste informatii nu ar fi adevarate, reprezentantii Facebook neavand deocamdata vreo discutie cu Apple sau Microsoft in acest sens. Mark Zuckerberg, CEO al Facebook, a declarat ca implementarea Facebook Home in iOS tine de Apple, iar daca din Cupertino nu  va exista interes pentru o asemenea colaborare, atunci sistemul ar putea ajunge partial in aplicatia Facebook.

  Practic Facebook Home este un sistem dedicat celor care traiesc prin reteaua de socializare Facebook, au foarte multi prieteni, primesc foarte multe update-uri si interactioneaza in mod constant cu ea. Ideea celor de la Facebook este de a creste interactiunea utilizatorilor de terminale mobile cu aceasta retea de socializare, din pacate platforma Android este prea fragmentata pentru a oferi tuturor acces la sistem, insa probabil lucrurile se vor schimba in viitor.

 • Ed

  Bleh, aplicație de hipsteri disperați 😀 Nu vrem oricum pe iOS 🙂

 • Laurentiu

  Lucrurile s-au schimbat in numai cateva ore de la lansarea in google play : sistemul facebook home a fost implementat/modificat pentru a rula pe Android 4.0+ generic( orice echipament si nu numai cele oficial suportate ) . Modificarile au fost aduse de comunitate si nu de catre Facebook . Info pe xda-developers .

 • Mie mi se pare interesanta ideea si as fi vrut sa mearga si pe ios. Poate in viitorul apropoat, daca o sa ia amploare, apple o sa implementeze si ea asa ceva.

 • E greu de crezut ca Apple va permite Facebook sa ocupe home screenul. Google plateste destul de mult pentru a fi motorul de cautare implicit si cred ca suma pentru Facebook ar fi prea mare. Probabil ca Apple va integra si mai mult Facebook in urmatoarea versiune iOS, eventual o prezenta mai vizuala in centrul de notificari.

 • Mostwnted

  Are dreptate Laurențiu… facebook home merge pe orice android… poate vor face băieții ceva să-l porteze pe iOS…

 • Mostwnted

  pana la urma facebook home e un lockscreen în care apar poze și postări de pe Facebook, se poate da like / comment fără a debloca telefonul…

 • claudiu91

  nu-i vad rostul… adica eu nu folosesc telefonul doar pentru fb. fb home este perfect pentru persoanele care sunt “dependente” de fb

 • iSee

  Ceasul din lockscreen seamana izbitor cu cel din iOS, sau poate mi se pare mie 🙂

 • Valentin

  Am o problema la facebook… Nu e legat de aceasta pagina dar.. Nu mai pot da like la forografii este o problema de aplicatie sau de cont? 😐