Prima Pagina aplicatii TouchPal – o incercare de a aduce Swype pe iDevice-uri (Video)

TouchPal – o incercare de a aduce Swype pe iDevice-uri (Video)

[youtube]http://youtu.be/xkSYeLl-TH8[/youtube]

  TouchPal este o aplicatie lansata recent in App Store-ul companiei Apple, iar ea reprezinta o incercare de a aduce sistemul Swype pe iDevice-uri. Swype este un sistem de scriere predictiva disponibil pentru terminalele Android, el permitandu-va sa scrieti fara a lua degetele de pe tastaturile virtuale. Sistemul incearca sa ghiceasca tot ceea ce tastati voi in baza literelor selectate pe tastatura, dar si a unui dictionar predefinit pentru cateva limbi de pe glob.

Annoyed by typing without accurate prediction for multi-languages? Eager to try the new sliding input instead of tapping? Now you have a choice! TouchPal brings brand-new keyboard to iPhone, with the best contextual prediction and sliding input (TouchPal Curve®). TouchPal Keyboard helps you to type faster when you reply short messages. TouchPal Keyboard helps you to type faster when you write email. TouchPal Keyboard helps you slide to input your ideas and save to Evernote quickly.

  In clipul video de mai sus aveti o prezentare a aplicatiei, nu puteti utiliza sistemul decat in interiorul TouchPal, iar partea buna este ca aplicatia poate fi descarcata gratuit pe iPhone/iPod Touch.

Pretul initial:
Numele:
TouchPal Keyboard

Gratuit

s

Developer: CooTek
Categoria: Utilities


Descriere: TouchPal Keyboard, Feel The Speed!

Annoyed by typing without accurate prediction for multi-languages
Eager to try the new sliding input instead of tapping

Now you have a choice! TouchPal brings brand-n…


Dimensiunea aplicatiei este: 17.5 Mb


 • Alin

  Ok, si care este rostul acestei aplicatii? Din punctul meu de vedere mai mult incurca!

 • radu

  presupun ca daca era facuta pt prima oara pt iphone nu incurca dar daca se doreste sa aduca ceva ce este pe android de mult incurca…gandire buna.

 • iBoy

  Dupa ce ca multi nu stiu sa scrie din punct de vedere gramatical , aceasta aplicatie o sa ajute si mai mult la prostire … Nu vad nimic de ajutor intr-o astfel de metoda de a scrie , doar niste mofturi pentru agramati care nu stiu sa scrie corect si o sa le fie mai usor cu asa ceva . Eu zic sa se ramana la a scrie cu prorpiul tau creier .

 • MWA

  Alin si iBoy(fain nick) poate ar trebui sa incercati sa nu mai vorbiti fara sa stiti numa din dorinta de a merge dupa turma apple(bee). Dupa ce incercati tastatura si vedeti cat de repede puteti scrie pe ea fata de cea normala puteti comenta(sa nu mai vorbim de faptul ca voua s-ar putea sa nu va placa pe cand altii ar considera-o foarte folositoare).

 • Bcn

  Apropo de creiere. Scriere metodei swipe presupune trecerea degetului peste literele continute de cuvantul dorit. Deci tot trebuie sa ai minime cunostinte gramaticale.Pe android functioneaza bine pt ca se integreaza pe tastatura nativa. Ios nu permite ca terte aplicatii sa modifice tastatura nativa a ios, tocmai din acest motiv o vad o optiune limitata in interiorull aplicatieI touchpal

 • Pingback: TouchPal Input Method aduce o tastatura Swype in iOS (Video) | iDevice.ro()