Samsung Galaxy Mega 5.8 si 6.3 vin sa impinga limitile in care pot fi utilizate smartphone-urile

  Samsung Galaxy Mega este o noua serie de smartphone-uri care vine sa puna la respect terminalele din seria Note care abia incap in buzunar si arata ridicol cand sunt tinute la ureche. Samsung va lansa in viitorul nu foarte indepartat terminalele Galaxy Mega 5.8 si Galaxy Mega 6.3, smartphone-uri care vor avea ecrane de 5.8 si respectiv 6.3 inch. In imaginea de mai sus aveti o comparatie intre iPhone 5 si Huawei Ascend Mate, adica intre un terminal cu ecran de 4 inch si unul cu ecran de “doar” 6.1 inch.

  Imaginati-va care va fi diferenta dintre iPhone 5 si un smartphone cu ecran de 6.3 inch, dar si cat de usor va fi de utilizat acel dispozitiv. Este adevarat ca e perfect normal sa ai mai mult spatiu pentru a vizualiza continut multimedia sau pentru a utiliza aplicatii, dar oare este nevoie de smartphone-uri pe care abia pe tii intr-o mana si nu le poti pune in buzunar?

30 COMENTARII

  1. Daca zeci de milioane de oameni vor sa cumpere Galaxy Note… de ce sa nu le oferi optiunea de a avea un telefon mare?

    De ce sa refuzi banii oamenilor?

  2. E normal sa produca asa ceva din moment ce exista piata pentru ele. Vanzarile de Note-uri merg foarte bine, o sa mearga si astea bine din moment ce sunt mai ieftine. Eu nu vad nicio problema, sa le cumpere cine prefera telefon atat de mare; daca nu e pentru mine nu inseamna ca e nasol.

  3. Poi soluția din viitor va fi acel ecran retractabil de tip rola pe care cei de la samsung l-au prezentat in premiera la salonul din Las Vegas din iarna iar cei de la Apple nu au mai prezentat nimic revoluționar in concluzie iPhone pierde teren.

  4. O fi bun samsung in felul lui si pentru oamenii care il doresc insa iphonul este cu totul alceva cand il tii in mana, iphonul vorbeste singur de la sine ce este si inchis daca il ai in palmele tale, iti da o satisfactie aparte, e diferit de toate celelalte, unii fac jailbreak altii nu, eu nu i-am facut fiindca si asa imi ia prea multe ore din timpul zilei prin cea ce imi ofera si fiindca mia creat dependenta.

  5. O fi bun samsung in felul lui si pentru oamenii care il doresc insa iphonul este cu totul alceva cand il tii in mana, iphonul vorbeste singur de la sine ce este si inchis daca il ai in palmele tale, iti da o satisfactie aparte, e diferit de toate celelalte, unii fac jailbreak altii nu, eu nu i-am facut fiindca imi ofera tot ce imi doresc de la un telefon

  6. fiecare e liber sa aleaga,gusturile nu se discuta,sincer mi-a placut note 2,desi reunosc e prea mare sa poata fi manevrat cu usurinta cu o singura mana,cred insa ca galaxy 3 ar fi o alegere mai buna pt cei ce prefera android.raman la iOS totusi.

  7. Mihai eu am luat sotiei mele galaxy s3 si face o multime de chestii pe care nu le are iphone insa eu cred ca arunci cand este vorba de telefoane atunci nu se mai are in vedere gusturile ci mai degraba nevoile si cerintele fiecaruia. Sa te uiti la filme pe celular eu nu cred ca e o prioritate si un motiv sa dai 600 de euro pe un telefon. Altii au 50 de jocuri pe telefon si fiecare cu ce ii place nu vreau sa judec pe nimeni. Insa dupa parerea mea ecranul unui telefon nu trebuie sa depaseasca 5 inchi oricat de performant ar fi.

  8. E mare Gradina Domnului … Unde e reclama cu “l-am fi putut face mai mic, dar l-ai fi pierdut usor”? Dar bancurile cu URSS unde totul era mare? ” Piticul sovietic, cel mai mare pitic din lume!” 🙂

  9. Incredibil cum in 2013 inca exista oameni care respecta cu sfintenie ce a zis Steve in 2007 cand a lansat primul iphone, ca trebuie sa il folosesti cu o mana…
    Da, in 2007 cand iphone-ul avea cel mai mare display disponibil pe piata era logic sa ii faci reclama ca il poti folosi cu o mana, dar lucrurile au evoluat de atunci, oamenii s-au schimbat (ma rog, unii) si vor altceva.
    Daca tu crezi ca un ecran de 4 e perfect (desi pana acum multi ziceati ca 3.5 e perfect) asta nu inseamna ca altcineva nu vrea un ecran mai mare, de unde si cererea foarte mare pentru Note 1&2.
    Astept sa vad noul iphone math si sa vad daca atunci ziceti ca e perfect sau paleta de tenis.

  10. Iphone-ul nu se cumpara pt dimensiunile ecranului,iar daca vor scoate si cu display mai mare vor atrage si alti clienti,simplu…cum s-a dovedit si cu ipad mini…exista doritori,gusturile nu se discuta,dar totusi cand ceva este exagerat,fireste ca se comenteaza:)

  11. mda smart. nu mi-as lua asa ceva dar … cu o oferta foarte variata maximizeaza vanzarile. prinzi cateva milioane care vor masa de ping pong (asa cum zicea cineva mai sus) la ureche cu un astfel de telefon. pana la urma de ce ai refuza banii clientilor ciudati? :))

  12. trebuie sa fii cretin sinistru sa-ti iei TELEFON cu ecran de 5 inchi, daramite de 6 inchi. i-ati naibii o tableta daca vrei sa vezi filme. corect?

  13. Samsung nu stie sa faca smartphone-uri! Numa caramizi mari cu Android!
    Samsung face smartphone-uri la vrajeala.
    iPhone e ceva select, marime potrivita si un soft ff bun;)

  14. WERQWER, spune sa mori tu ca, daca apare iphone cu ecran de 5″ n-o sa fii un CRETIN care sa-l cumpere? …cum iti perminti mai COCALAR mic ce esti sa spui asta?

  15. sincer, eu sunt dispus sa cumpar un smartphone cu ecran de 6 inchi, asta astept de la note III, telefonele mici sunt de prost gust, nu numai ca este foarte greu sa folosesti un iphone 4 cu ambele maini, dar inspira si grandomanie…multi frustrati pe aici :))) va smiorcaiti precum niste dive ca ar fi prea mari…cocalarilor! Dar nah, se stie de mult timp ca romanul este snob si superficial.