BabyTime – un spital din SUA foloseste FaceTime pentru a mentine legatura dintre nou nascuti si mame

  Cedars-Sinai este primul spital din SUA care a anuntat lansarea unui program numit BabyTime, iar prin intermediul sau el le permite recentelor mame sa isi vada copiii nou nascuti. Ideea a fost de a permite mamelor care au nascut recent si nu se pot misca sa isi vada bebelusii care se afla in unitatea de terapie intensiva. Sistemul este in general utilizat pentru mamele care au fost nevoite sa faca o cezariana pentru a naste si nu se pot misca la unitatea de terapie intensiva in primele 24 – 48 de ore, BabyTime fiind singura lor legatura cu bebelusul.

BabyTime will help bridge communication with the family and the baby’s medical team and is an excellent use of technology to help new mothers bond with their babies, even when they cannot be physically at their babies’ bedside. When doctors and nurses are treating a newborn in the NICU, mom can be right there asking questions and getting updates, even if she’s on a different floor.

  Stiti cu totii cum functioneaza sistemul FaceTime, asa ca nu trebuie sa va explic, va spun doar ca ideea celor de la Cedars-Sinai mi se pare extrem de interesanta si demonstreaza inca o data cat de usor ne poate conecta tehnologia in momentele importante. Utilizarea tabletelor iPad si a FaceTime-ului are la baza simplul fapt ca sistemul este extrem de usor de utilizat si multe persoane au tablete iPad proprii, iar in viitor sunt sigur ca alte spitale vor adopta sisteme asemanatoare.