Prima Pagina Apple iPad 5 – un presupus panou frontal apare pe internet, confirma implementarea...

iPad 5 – un presupus panou frontal apare pe internet, confirma implementarea design-ului iPad Mini

  iPad 5 ar urma sa intre in productie la sfarsitul verii, insa pana atunci partenerii Apple pregatesc o parte dintre componentele care ar urma sa fie utilizate in tableta. Pe internet a aparut deocamdata panoul frontal al tabletei, iar el confirma zvonurile aparute pana acum, zvonuri care sugerau faptul ca tableta ar urma sa imprumute design-ul iPad Mini. Observati ca panoul frontal are marginile ecranului mult mai subtiri decat in precedentele modele, iar acum stim ca exista posibilitatea ca si carcasa sa fie substantial modificata.

  Nimeni nu stie cat de reale sunt aceste imagini si daca panoul frontal este intr-adevar pentru iPad 5 sau pentru vreo clona, insa mai multe vom afla in lunile urmatoare. Pana acum s-a zvonit ca iPad 5 ar urma sa fie mai subtire si mai usoara decat iPad 4, design-ul sau urmand a fi modificat pentru a permite reducerea marginilor panoului frontal si desigur pentru a facilita implementarea caracteristicilor mentionate anterior. iPad 5 ar urma sa ajunga pe piata in septembrie sau octombrie 2013, la aproape un an distanta de iPad 4.

 • Lucian Palievici

  Oare cati ani mai trec pana sa renunte apple la butonul ala … e cam depasita treaba, parerea mea.

 • KKKKFF

  Nu o sa se renunte la butonul home, e un TM marca apple.

 • catalin

  90% sunt sigur ca va fi exact un ipad mini la dimensiune de ipad clasic ,ceea ce dupa parerea mea e f ok.Usor ,portabil si f puternic .Sa vedem totusi daca va aduce si ceva in plus ,ca design ma refer ,vreun logo luminos (frumos ar mai fi ) sau alte inovatii ,desi cel mai probabil nu vor fi ,doar hardware imbunatatit .
  Butonul si eu cred la fel ,atat timp cat este TM lor si piesa principala pt ideviceuri in viitorul apropiat nu va disparea si nu cred ca e ceva invechit deloc .e ca si cum ai spun ca de ce manile au inca volan .momentan au si vor avea mult timp de acum incolo

 • catalin

  *spune *masinile

 • Sherman

  @ lucian, butonul acela chiar daca iti doresti tu nu o sa dispara. Este ok asa! Poate ca pe altii nu-i deranjeaza si in plus are o utilitate bine gandita!

 • Niceman

  Sunt de acord butonul de la apple este ceea mai tare inventar nu iti convine treci pe nokia si o sa ai butoane sa iti pui si in cap
  In schimb as vedea butonul ca fiind ceva digital nu prin apasare

 • Jayson

  Eu zic ca pozele sunt reale