Prima Pagina aplicatii LookAway Player – aplicatia pentru iOS care aduce functia Smart Pause din...

LookAway Player – aplicatia pentru iOS care aduce functia Smart Pause din Samsung Galaxy S4 in iPhone

  In Samsung Galaxy S4 a fost implementata o functie care opreste rularea unui clip video in momentul in care utilizatorul isi indeparteaza privirea de ecranul terminalului si il reporneste in momentul in care isi readuce privirea la ecran. LookAway Player este o aplicatie lansata astazi in App Store, iar ea aduce in iPhone-uri exact aceeasi functionalitate, si este disponibila gratuit. Aplicatia functioneaza doar pentru clipuri video de pe YouTube si in afara functiei de oprire a clipurilor video cand nu ne uitam la ecran, aplicatia este capabila sa opreasca sunetul daca rostim expreia Shh! in microfonul terminalului.

LookAway Player is a standard YouTube player that is powered by Cube26’s vision control capabilities. Two features currently included in the Lookaway Player are Lookaway to pause video midstream and Shh! to mute/unmute volume. Note: Current version works on iPhone 4S and above, iPad 2 and above.

  LookAway Player functioneaza in baza unei tehnologii care monitorizeaza in mod constant ochii utilizatorilor si e putin probabil sa o vedem implementata nativ in iOS. Chiar si asa, puteti obtine in iOS functionalitatea din Samsung Galaxy S4 cu ajutorul LookAway Player.

Pretul initial:
Numele:
LookAway Player

Gratuit

s

Developer: Ketan Banjara
Universala
Categoria: Entertainment


Descriere: LookAway Player is a standard YouTube player that is powered by Cube26’s vision control capabilities. Two features currently included in the Lookaway Player are Lookaway to pause video midstream and Shh! t…


Dimensiunea aplicatiei este: 13.4 Mb


 • Claudiu

  La mine merge numai optiunea shhh

 • Bobby67

  Ip4S cu ios6.1.3 merge ok,fara probleme

 • diutaa

  La mine nu functioneaza nimic.

 • TAzZ

  era misto cv dp cydia sa faca asta in youtube sau in playerul iosului

 • Dani L.

  Functioneaza perfect! Am dat sensibilitatea aproape de maxim acolo unde detecteaza cand imi intorc privirea. Sunetul la fel functioneaza.

  P.S.: problema mea este ca nu vad nimic wow in acest lucru … Deci delete 😀

 • Claudiu

  Dupa ce am lasat setariile cum au fost a mers

 • Cipriane

  ios 6.1.2, i4s, functioneaza perfect 🙂

 • Gyula

  Fac si eu o intrebare: daca ne uitam mai multi la un clip, de intoarcem capul cu totii dupa ce am numarat pana la 3?

 • i4, iOS 5.1.1. – se misca foarte bine!

 • Floriin19

  La mine nu merge 🙁