O tableta iPad supravietuieste impactului cu o masina si un ciocan (Video)

  Desi multa lume se plange ca iDevice-urile nu sunt rezistente, o intamplare recenta din SUA ne demonstreaza ca produsele Apple pot rezista abuzului fizic. Un barbat si-a uitat zilele trecute tableta iPad pe acoperisul masinii si a plecat cu ea acolo, insa la o oprire tableta a zburat de pe masina sa si s-a infipt in bara de protectie a unei alte masini. Femeia care conducea acea masina nu si-a dat seama ca tableta este infipta in bara decat cand a oprit si pentru a o scoate de acolo s-a folosit de un ciocan. Partea interesanta este ca in ciuda acestui abuz tableta functiona in continuare, iar prin accesarea unei aplicatii din ea fmeia a reusit sa afle cine este proprietarul tabletei.

iPads have been flying off shelves but one went straight into a woman’s bumper. A Georgia woman says she saw something came flying at her while driving but says she never heard an impact. Imagine her surprise when she parked and found an iPad still intact but so deeply wedged into the car that she needed a hammer to get it out. “I kind of hit the brakes and stopped but I didn’t feel anything didn’t see anything so I went about my day,” said the woman. The woman was able to open an app to get the owner’s name and phone number so she could return it.

  Povestea pare incredibila, insa imaginile nu mint si tableta iPad respectiva s-a infipt destul de bine in bara de protectie a acelei masini, dar asta nu inseamna ca trebuie sa tratati iDevice-urile in acelasi mod.