Apple urmeasa sa lanseze o aplicatie importanta ce functioneaza in baza unei conexiuni de internet

  In urma unor discutii avute cu membrii din echipa de conducere a companiei Apple, un analist al Morgan Stanley considera ca Apple urmeaza sa lanseze o aplicatie importanta care ar urma sa functioneze in baza unei conexiuni de internet. Se speculeaza ca ar fi vorba fie despre serviciul iRadio, fie despre o aplicatie axata pe efectuarea de plati mobile, insa deocamdata nimeni nu stie exact ce are Apple in plan. Clar este faptul ca Apple ar urma sa taxeze dezvoltatorii sau utilizatorii pentru aceste servicii, modelul freemium fiind adus in discutie.

“We believe Apple could charge either developers or users for some of these services, which could boost Apple’s annuitized revenue stream and better monetize its large user base,” Huberty writes. “For example, Apple could offer a streaming music service using a freemium model.” Freemium apps allow users to download and use certain titles for free, with costs recouped through advertisements or in-app purchases. Sometimes these apps offer to remove ads for a certain price.

  Separat de aceasta aplicatie Apple ar urma sa lanseze noi servicii de internet bazate cel mai probabil pe iCloud, Eddy Cue lucrand in momentul de fata la imbunatatirea sistemului iCloud, dar si a Apple Maps. WWDC-ul din luna iunie a acestui an ar urma sa fie locatia in care Apple si-ar putea prezenta noile servicii, insa e putin probabil ca pana atunci sa aflam exact ce are pregatit Tim Cook pentru clientii companiei pe care o conduce.

3 COMENTARII