Prima Pagina aplicatii Caut ATM te ajuta sa descoperi cel mai apropiat bancomat

Caut ATM te ajuta sa descoperi cel mai apropiat bancomat

  Caut ATM este o aplicatie lansata de nu foarte multa vreme in App Store, rolul sau fiind de a ne permite sa descoperim cele mai apropiate ATM-uri pentru 24 dintre cele mai mari banci din Romania. Aplicatia contine 7000 de bancomate de pe teritoriul intregii tari, deci teoretic ar trebui sa gasiti rapid o locatie din care sa retrageti banii, asta daca ii aveti depusi la una dintre cele 24 de banci reprezentate in aplicatie. Spre deosebire de alte aplicatii, Caut ATM foloseste Google Maps pentru localizari si afisarea informatiilor, iar la o prima utilizare m-a localizat la vreo 5 KM distanta de locul in care ma aflam, desi Apple Maps si aplicatia Google Maps ma localizau bine, deci ramane sa va convingeti voi cat este aplicatia de buna.

„Caut ATM” este aplicatia care te ajuta sa localizezi cel mai apropiat ATM al bancii preferate. Utilizatorii pot regasi trei atuuri foarte importante la aceasta aplicatie: disponibilitatea atat pe platforma Android cat si pe cea iOS, instalarea gratuita a aplicatiei pe ambele platforme si cel mai important atuu, localizarea ATM-urilor din intreaga tara, nu numai la nivel local.

Aplicatia vizeaza un numar vast de ATM-uri, mai exact peste 7000, toate apartinand unui numar de 24 de banci de pe teritoriul Romaniei. Datorita acestor cifre, “Caut ATM” reprezinta pentru toti utilizatorii sai o aplicatie practica, dar in acelasi timp indispensabila.

Caut ATM – disponibila pe platformele Android si iOS 
O suita de functionalitati noi au fost adaugate in 2013. In platforma Android ultima versiune updatata a aplicatiei este “Caut ATM 2.0”, pe cand in platforma iOS este versiunea “Caut ATM 1.3”. 
Fie ca sistemul de operare mobile este Android, fie ca este iOS, aplicatia poate fi downloadata si instalata gratuit in ambele cazuri. In momentul de fata numarul total de instalari este de 6000, aceasta cifra crescand zilnic datorita imbunatatirii continue a aplicatiei.

  Caut ATM este disponibila gratuit in App Store.

Pretul initial:
Numele:
Caut ATM

Gratuit

s

Developer: Codrut-Simion Sandor
Categoria: Navigation


Descriere: (EN)
This is a simple app to find the closest ATMs in Romania.

Features:
– Locations map
– Top 20 closest atms
– Advanced search option
– Selection of favorite banks
– Over 7000 locations
– Clusteri…


Dimensiunea aplicatiei este: 2.3 Mb