Prima Pagina Apple Motorul vibrator al iPhone 5S sau al iPhone-ului ieftin apare pe internet

Motorul vibrator al iPhone 5S sau al iPhone-ului ieftin apare pe internet

  Ca Apple dezvolta un iPhone ieftin stie toata lumea, insa abia acum vedem o posibila componenta a terminalului, mai exact motoroul vibrator cu doua capete. Partea interesanta este ca o componenta identica a fost prezentata acum cateva saptamani ca fiind pentru iPhone 5S, deci e neclar de ce persoanele care le descopera nu sunt hotarate care dintre ele se potrivesc in ce dispozitiv. Ca sa fiu sincer conteaza mai putin daca motorul vibrator va avea doua capete, va canta sau va dansa, important este ca intregul dispozitiv sa functioneze bine.

  Apple ar urma sa lanseze iPhone 5S in vara acestui an, undeva in perioada iunie – iulie, urmand ca iPhone-ul ieftin sa ajunga pe piata putin mai tarziu, daca se va hotara Apple ce fel de componente va folosi in el si nu va mai incurca atat oamenii care incearca sa le fure din fabrici ca sa le prezinte lumii intregi.

UPDATE: Avem si o camera frontala a terminalului, dar nu stim ce fel de dispozitiv va fi el in final. Interesant este ca butroanele de volum si butonul pentru Mute ar urma sa fie toate identice, adica vom face o simpla apasare pe butonul Mute pentru a opri sunetele in iDevice-uri.

 • chatagra

  @zaone …Partea interesanta este cel al treilea buton de pe banda … eu ma gandesc la un buton dedicat pentru siri care ar putea fi accesat mai usor 🙂

 • bogdanstefan

  @chatagra, si daca se poate inca un buton pt camera, nu?! 🙂

 • MarioXXL

  Si încă un buton ptr muzica , unul ptr notificari , unul ptr mu……………… Si gata telecomanda

 • Chatagra

  @bogdanstefan …amplasarea unui buton pt siri langa cel de volum e o alegere mai logica decat al unui buton de camera ..mai ales daca siri va putea face mai multe lucruri nativ 😉

 • Serban

  Nu cred ca ne mai intoarcem vreodata la telefoane cu multe butoane/taste

 • ionutZ

  Ar fi totusi grozav sa avem mai multe butoane,ca pe vremuri cu butoanele de muzica si altele.