CEO-ul Verizon sustine ca l-a convins pe Steve Jobs sa implementeze tehnologia LTE in iPhone

  Lowell McAdam este actualul CEO al companiei Verizon, unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobila din SUA. Intr-un recent interviu facut in SUA, Lowell McAdam a sustinut ca multumita lui a fost implementata tehnologia LTE in terminale iPhone, el fiind cel care l-a convins pe Steve Jobs sa o faca. CEO-ul sustine ca intr-o discutie cu Jobs, in care incerca sa ii explice beneficiile implementarii tehnologiei LTE in iPhone-uri, argumentul care l-a convins pe regretatul fost CEO al Apple a fost viteza mare de transfer care permite vizionarea fara intreruperi a clipurilor video.

Interestingly McAdam also recounted a meeting he had with former Apple (NASDAQ:AAPL) CEO Steve Jobs, who is now deceased. McAdam was trying to convince Jobs to make the iPhone 5 compatible with LTE. “I was really trying to sell him and he sat there without any reaction. Finally, he said, ‘Enough. You had me at 10 Mbps. I know you can stream video at 10 Mbps.’ And Apple’s next phone was LTE,” McAdam said.

  Nimeni nu stie exact cand ar fi avut loc aceasta conversatie, insa Apple a evitat sa implementeze tehnologia LTE in iPhone din cauza chip-urilor modem care erau mari si nu administrau eficient bateria terminalelor. De indata ce aceste probleme au fost rezolvate, tabletele iPad si mai apoi iPhone 5 au devenit compatibile cu standardul 4G LTE, insa din pacate in putine tari el poate fi utilizat fara probleme, deoarece operatorii de telefonie mobila abia acum isi construiesc infrastructura.

2 COMENTARII

  1. O sa auzim povesti cu steve jobs si peste 20 ani de acum inainte, ca Iphone 20S a fost conceput de el dar era prototip pe vremea lu 3GS… Balivene de marketing marca apple