Prima Pagina 4G CEO-ul Verizon sustine ca l-a convins pe Steve Jobs sa implementeze tehnologia...

CEO-ul Verizon sustine ca l-a convins pe Steve Jobs sa implementeze tehnologia LTE in iPhone

BLACK FRIDAY 2017 LIVE BLOG cu REDUCERI IN TIMP REAL!

  Lowell McAdam este actualul CEO al companiei Verizon, unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobila din SUA. Intr-un recent interviu facut in SUA, Lowell McAdam a sustinut ca multumita lui a fost implementata tehnologia LTE in terminale iPhone, el fiind cel care l-a convins pe Steve Jobs sa o faca. CEO-ul sustine ca intr-o discutie cu Jobs, in care incerca sa ii explice beneficiile implementarii tehnologiei LTE in iPhone-uri, argumentul care l-a convins pe regretatul fost CEO al Apple a fost viteza mare de transfer care permite vizionarea fara intreruperi a clipurilor video.

Interestingly McAdam also recounted a meeting he had with former Apple (NASDAQ:AAPL) CEO Steve Jobs, who is now deceased. McAdam was trying to convince Jobs to make the iPhone 5 compatible with LTE. “I was really trying to sell him and he sat there without any reaction. Finally, he said, ‘Enough. You had me at 10 Mbps. I know you can stream video at 10 Mbps.’ And Apple’s next phone was LTE,” McAdam said.

  Nimeni nu stie exact cand ar fi avut loc aceasta conversatie, insa Apple a evitat sa implementeze tehnologia LTE in iPhone din cauza chip-urilor modem care erau mari si nu administrau eficient bateria terminalelor. De indata ce aceste probleme au fost rezolvate, tabletele iPad si mai apoi iPhone 5 au devenit compatibile cu standardul 4G LTE, insa din pacate in putine tari el poate fi utilizat fara probleme, deoarece operatorii de telefonie mobila abia acum isi construiesc infrastructura.

emag black friday lista reduceri
  • Niceman

    O sa auzim povesti cu steve jobs si peste 20 ani de acum inainte, ca Iphone 20S a fost conceput de el dar era prototip pe vremea lu 3GS… Balivene de marketing marca apple

  • pcman

    @Niceman
    Crezi ca CEO Verizon spune baliverne de marketing marca Apple?