Samsung este ingrijorata din cauza carcaselor din plastic ale terminalelor sale, pregateste design-uri noi

  Cand toata lumea le-a spus coreenilor de la Samsung ca implementarea carcaselor din plastic in smartphone-urile proprii este o idee proasta deoarece dispozitivele nu arata precum unele premium, coreenii au adoptat atitudinea Apple si au ignorat criticile. Vazand insa cat succes are HTC One multumita design-ului premium, se pare ca unii manageri ai Samsung ar fi ingrijorati din cauza materialelor folosite in propriile produse, iar Samsung Galaxy Note III ar urma sa aiba un design nou si materiale mult mai bune.

It looks like Samsung saw the success of the HTC One and is a bit ”worried” about the design and build quality of their mobile devices. The HTC One is fully made from aluminium, something all Samsung fans would love to see. With the introduction of the Galaxy S4 people started to blame Samsung for using plastic again instead of aluminium / metal. Samsung is planning to switch build quality for the next flagship device. He pointed out that the Galaxy Note III will not use the design guidelines of the Galaxy S4. Samsung expects to sell many Galaxy Note III devices.

  Schimbarea de atitudine a celor de la Samsung vine intr-un moment in care piata cere cu totul altceva si coreenii par sa inteleaga ca plasticul si atitudinea/preturile premium nu se prea potrivesc in anul 2013. Aceasta schimbare ar putea genera vanzari mult mai bune pentru smartphone-urile coreenilor, multi utilizatori punand foarte mare accent pe calitatea materialelor, o zona in care cei de la Samsung au avut cele mai mari probleme si au primit cele mai multe critici.

22 COMENTARII

  1. Daca Samsung face telefoane din aluminiu sau magneziu sunt curios ce o sa mai ziceti despre Samsung , in legatura cu calitatea materialelor .

  2. Apple nu va scoate plastic;)…ci sigur ii va gasi o denumire mega pompoasa gen policarbonat de compozit cu aditie de ionomer de sticla=)))))si iara toti veti fi wooow:)

  3. Un om atunci cand isi cumpara un samsung (s3 ,note 1,2)se poate bucura de 2 facilitati pe care acele telefoane i le ofera.
    1-telefon care se poate folosi numai cu 2 maini
    2-o poate folosi si ca paleta de ping-pong

  4. Dacă elimina plasticul, sigur va deveni “fitza”pentru mulți de aici :))) oricum va creste prețul si vor exista unii care vor zice: eeee, scump dom’le , fac cu un tel de 3 milioane( de, android ie pe multe telefoane) ce pot face cu ăla =)))

  5. da ma na ce sa zic nu aveti bani de apple si apelati la samsung care poate el sa aiba mama quad-corului dar daca ai pus android ai facut totul degeaba :p :)) iphone 5 the best

  6. @Williams; asta cu paleta de ping-pong e fumata deja de un secol,s-a facut deja si cancer pulmonar de cat de fumata e,sa moara io.Alta e aia cu strugurii acri,fac icter mecanic cand il aud! Da mai ziceti si ceva mai nou,chiar asa lipsa crasa de imaginatie aveti?

  7. T@yfun:
    Probabil nu vom mai avea ce spune despre calitatea materialelor, dar sigur ne vom distra pe seama pantalonilor vostri in care vor atarna telefoane cu masa de 1 kg bucata.

  8. Cei de la Samsung! Aveti grija sa copiati si forma de la iPhone cum au facut cei de la HTC, dar sa nu folositi butoane laterale din plastic si dispartitoarele laterale pt antena sa nu lipseasca, Da?

  9. @Simona , eu personal sunt destul de inalt cred eu , la 1,85 , si prefer sa port pantaloni putini mai largi , asa ca telefonul care il detin , da , un note 2 , incape fara probleme , si chiar mai am si spatiu in buzunar, deci nu toti purtam pantaloni mulati sau stramti in care pana si un telefon de 3 inchi sa nu incapa .

  10. @Tayfun – dupa ce bagi un Note2 in buzunarul unor pantaloni largi, devin stramti…
    @Amfetamin – cand cumperi sau intorci capul dupa o masina, te atrage design-ul nu interiorul sau poate tu te intrebi “o avea navigatie si ornamente cromate?”. La fel e si cu femeile si cu telefoanele, cand vad o gagiga zic wow ce caprioara, nu wow ce suflet bun are, cred ca ai prins ideea…poa’ sa aiba Samsung procesoare cu 8 nuclee, tot plastic ieftin e…