Prima Pagina activare Tutorial: Jailbreak si activare iOS 6.1.3 pe iPhone si iPod Touch cu...

Tutorial: Jailbreak si activare iOS 6.1.3 pe iPhone si iPod Touch cu sn0wbreeze 2.9.14(Windows)

  In cursul noptii trecute iH8sn0w a actualizat programul sn0wbreeze cu ajutorul caruia putem face custom ipsw-uri personalizate ce fac jailbreak terminalelor are au iOS 6.1.3 instalat. Din pacate custom ipsw-uri cu sn0wbreeze putem face doar daca avem un iPhone 3GS, iPod Touch 4G sau un iPhone 4, orice alt iDevice lansat dupa iPhone 4 fiind incompatibil cu aceasta metoda de jailbreak si hacktivare. sn0wbreeze exista doar intr-o versiune pentru Windows si NU actualizeaza baseband-ul in timpul procesului de update.

  Daca primiti erori 16xx in timpul procesului de restore, asigurati-va ca ati introdus corespunzator iDevice-ul vostru in DFU Mode. Daca primiti eroarea 3194, acest articol ar trebui sa va ajute sa o rezolvati. Cartelele de decodare functioneaza pe iOS 6.1.3 cu baseband-urile vechi, adica maxim 04.10.x in cazul iPhone 4, iar ultrasn0w nu este deocata compatibil cu aceasta recenta versiune a iOS. Din pacate puteti face doar tethered jailbreak.

  Aceasta versiune a sn0wbreeze este compatibila cu :

 • iPhone 3GS – bootrom vechi – untethered;
 • iPhone 3GS – bootrom nou – tethered.
 • iPhone 4;
 • iPod Touch 4G.

  sn0wbreeze 2.9.14 face untethered jailbreak pentru urmatoarele versiuni ale iOS :

 • Supports iOS 3.1.3
 • Supports iOS 3.2.x
 • Supports iOS 4.0.x
 • Supports iOS 4.1
 • Supports iOS 4.2.1 – 4.2.8
 • Supports iOS 4.3 – 4.3.3
 • Supports iOS 5.0.1
 • Supports iOS 5.1.1
 • iOS 6.0;
 • iOS 6.0.1;
 • iOS 6.1;
 • iOS 6.1.2.

  Daca aveti decodare facuta cu SAM si ati salvat-o in calculatorul vostru, atunci acest tutorial va ajuta sa o repuneti dupa jailbreak. Nu conteaza ce baseband aveti, decodarea va fi oricum efectuata.

Pasul 1

Descarcati sn0wbreeze 2.9.14 de aici.

Descarcati iOS 6.1.3 de aici. Aveti desigur si optiunea de a descarca cea mai recenta versiune a iOS direct din sn0wbreeze.

Descarcati cea mai recenta versiune a iTunes de pe site-ul Apple.

Pasul 2

Daca este necesar, schimbati extensia fisierului firmware downloadat la pasul 1 din .zip in .ipsw(daca este nevoie). Daca sunteti pe Windows Vista/7 atunci faceti click dreapta pe sn0wbreeze si selectati Run as Administrator. Veti primi un mesaj de avertizare sa nu distribuiti programul, apasati ok apoi apasati butonul albastru pentru a continua. Pe Windows XP sn0wbreeze nu functioneaza corespunzator si nu va recomand sa il utilizati.

Pasul 3

Acum veti fi intampinati de un ecran care va cere sa cautati in calculator locul unde ati salvat fisierul iOS 6.1.3, dupa ce programul verifica fisierul apoi va aparea semnul ok, dupa care apasati butonul albastru pentru a continua. iH8sn0w a incercat sa implementeze un modul de drag&drop pentru fisiere insa din pacate acesta nu functioneaza corespunzator asa ca va recomand sa evitati folosirea sa.

Pasul 5

Programul are pentru vechile iDevice-uri4 optiuni de lucru : iFaith, simple mode, expert mode si baseband preservation mode. iFaith Mode va permite sa faceti downgrade sau restore la o versiune a iOS pe car eo aveti deja, iFaith salvand si SHSH-uri pentru versiunea de iOS pe care o aveti in terminal, totul fiind disponibil numai pentru iPhone 4 si terminale mai vechi. Simple mode va face custom ipsw-ul in baza unor setari prestabilite, iar expert mode va da posibilitatea sa customizati tot ce vrei sa introduceti in firmware, in tutorialul acesta voi explica expert mode. Baseband preservation Mode va da posibilitatea de a face un custom ipsw fara jailbreak dar care nu face update de baseband.

 In cazul iPhone 4 se adauca si o a patra optiune numita iFaith Mode care ne permite sa selectam un SHSH salvat cu iFaith pentru a face un custom ipsw cu el. Acel SHSH poate fi utilizat pentru a face restore doar la respectiva versiune a iOS.

Pasul 6

Acum ajungem la lucrurile ceva mai complicate. In ecranul acesta sn0wbreeze va afisa optiunile pe care le avem in configurarea firmware-ului, optiunea General este cea care va poarta prin toate celelalte asa ca o vom selecta pe aceasta. Selectati General dupa care apasati butonul albastru pentru a continua.

Pasul 7

Acum veti ajunge in ecranul care are 4 optiuni disponibile fata de versiunile anterioare. Prima este Enable Battery Percentage si permite activarea optiunii de a vedea procentajul bateriei; a doua permitea hacktivarea terminalului; a treia premite instalarea OpenSSH care ne da posibilitatea de a accesa fisierele de sistem ale terminalului prin Wi-Fi si a patra este Root Partition size care ne da posibilitatea de a selecta spatiul repartizat partitiei de sistem, va recomand sa lasati valoarea de acolo. Apasati butonul albastru pentru a continua.

Pasul 8

Daca aveti un iPhone 3GS, in ecranul urmator veti avea posibilitatea de a face update la baseband-ul de iPad care va permite sa decodati un baseband nedeblocabil. sn0wbreeze va instala automat baseband-ul de iPad daca sunteti conectati la internet si dupa ce instalati custom ipsw–ul veti putea instala ultrasn0w si veti putea folosi terminalul.

Pasul 9

Acum veti ajunge in meniul unde puteti selecta aplicatii din Cydia/din calculator care sa fie automat instalate in ipsw. Selectati din calculator fisierele .deb dorite folosind optiunea browse apoi apasati butonul albastru pentru a continua.

Pasul 10

Dupa ce ati selectat fisierele corespunzatoare ajungeti in meniul principal unde trebuie sa selectati Build ipsw pentru a incepe procesul prin care este facut custom ipsw-ul vostru.

Dupa ce apasati butonul albastru veti ajunge intr-un meniu unde puteti alege daca doriti sa jucati PacMan sau sa vedeti clasica rotita.

Pentru a rula PacMan trebuie sa aveti flash instalat, din pacate mie nu mi-a mers desi am flash asa ca va puteti juca cu optiunea sa vedeti daca merge.

Dupa ce terminati de facut custom ipsw-ul veti avea afisat mesajul de mai jos.

Pasul 11

Acum apasati butonul ok pentru a introduce terminalul in Pwned DFU Mode folosind sn0wbreeze. Este foarte important sa urmati pasii de mai jos. Conectati dispozitivul la PC.

Pentru inceput inchideti dispozitivul vostru.

 • apasati butonul Power pentru 3 secunde;
 • tinand apasat Power apasati si Home si tineti-le apasate pentru inca 10 secunde;
 • dati drumul butonului Power si tineti apasat doar home iar dispozitivul ca intra in DFU Mode.

Pasul 12

Dupa ce se termina procesul deschideti iTunes, tineti apasati butonul Shift de pe tastatura in timp ce apasti pe restore si selectati custom ipsw-ul facut cu sn0wbreeze, ar trebui sa aiba o denumire asemanatoare cu aceasta sn0wbreeze_iPhone 4-6.1.3.ipsw si ar trebui sa fie pe desktop.

Dupa terminarea restore-ului terminalul vostru ar trebui sa booteze singur si fara probleme.

Pasul 13

Dupa efectuarea restore-ului va trebui sa reporniti terminalul in tethered mode si pentru a face acest lucru folisiti meniul iREB din sn0wbreeze 2.9.7, sau iBooty. Puteti accesa acel iREB din link-urile disponibile in partea stanga sus a programului, iBooty fiind disponibila pe desktop dupa realizarea ipsw-ului. In cazul iREB sau iBooty trebuie sa reintroduceti dispozitivul in DFU Mode urmand instructiunile de la pasul 11, apoi sa alegeti versiunea terminalului vostru din program si sa apasati start, iar dispozitivul va trebui prin procesul de exploatare si apoi va porni.

  Dupa ce porniti tethered puteti accesa Cydia si puteti instala orice tweak-uri doriti.

 • Dan D

  Cum se descurca 3gs-ul cu ios 6?

 • Eu am un 3gs dar am ramas la ios 5.0.1 de ios 6 pe iphone 3gs am auzit ca tine bateria mai putin.

 • andrei

  merge bine.eo am avut un 3gs cu ios 6.1.2 cu jb si se misca bn.metoda tethered pe ios 6.1.3 merge facuta si cu snowbreeze.

 • andrei

  pardon ultrasn0w

 • ciprian

  6.1.2 e cea mai mare prostie , de ce !? bateria e un dezastru . zaone ? 6.1.3 schimba ceva la autonomie? multumesc

 • claudiu91

  @andrei cu ultrasn0w faci unlock nu jb… cred ca ai vrut sa spui redsn0w

 • Caesar

  6.1.3 mananca jalnic bateria pe 4S 🙁

 • liviu

  la 3gs cu 5.1.1 telefonul sotiei fct cca 3zile. Cu email de yahoo verificat de cca 10 ori pe zi, de vb cca 15-40 min pe zi … e f mulțumitor.
  Este o vb : nu schimba ceva ce merge bine…

 • Marius

  Salut. Am un ip 4 , 6.1.3. si am incercat, dar dupa restart apare marul pe ecran si nu pleaca mai departe. Ce este de facut?

 • dpetruneac

  despre deblocare iPhone 4S inca nu se vorbește, nu?

 • Giulio

  @marius pe 6.1.3 ai tethered jb deci va trebui sa pornesti telefonul cu iReb sau iBooty citeste mai bine tutorialul. Eu unul prefer sa raman la 5.1.1 pe iphone 4 deoarece tine autonomia bateriei este excelenta!!

 • Aikman

  Pe 6.1.2 cu jb pe 4s bateria tinea putin … Acum pe 6.1.3 si fara jb autonomia bateriei a crescut simtitor … Nu cred ca mai fac jb chiar daca apare vreo metoda

 • andrei

  @claudiu91. da despre redsn0w era vorba.scz de incurcatura.eo am faqt jb tethered 6.1.3,p ip 4

 • catalin

  salut. am facut totul ca in tutorial si dupa boot cu ibooty nu am semnat. introduc sim si imi apare no service. ce pot face? am un 3gs acum cu 6.1.3.

 • george

  Salut , am facut jailbreak la un iphone 4 neverlocked pe ios 6.1.3 cu metoda aceasta .Cand deschid telefonu imi arata No Service , iar cartela este in el . Care sa fie problema?

 • Bogdan

  Marius, trebuie sa pui iphone ul in recovery mode si dupa faci restore

 • Viper89

  Salut. Am iphone 4s cu ios 5.0.1 si as dori sa instalez ios 6.1.2 si sa ii fac jailbreak. Pot sa fac cu un custom ispw?

 • Gaby

  Salut.Am un iphone 4 4.3.4 cu BB 04.10.01 codat in UK.merge cu gevey(nu stiu ce varianta de gevey am,asa l-am luat).
  Pot sa “ridic” IOS-ul la 6.1.3 pentru a-i face JB si sa-mi functioneze in continuare cu gevey?
  Merci!

 • MIHAI

  Cine ma poate ajuta va rog un raspuns pentru ceea ce e mai sus ,ma ajuta cu ceva pentru ipad2 -3g sau nu e si pentru asa ceva 🙂

 • alex

  deci daca am firmwire 4.12.05 si 6.1.3 pe iphone 4 pot sa fac jailbreak??

 • Marius

  Salut. Am iphone 4, codat pe austria t mobile, si iam facut jailbreak prin aceasta metoda. Este o metodata tethred, telefonul va porni normal numai ca aplicatia mail, calendar, safari, cydia nunfor functiona. Daca doriti functionalitatea lor va trebui sa porniti telefonul cu redsnow folosind restorul de 6.0 si just but! Spor la toti

 • Myku

  Zaone am bagat ios 6.1.3 am facut jailbreack… am cydia dar acuma cum fac sa=mi recunoasca cartela orange?:(

 • Nu cred ca exista solutie de unlock pt 6.1.3

 • @Myku: Dupa cum am spus si in articol, ultrasn0w nu este compatibil cu iOS 6.1.3, deci ori Gevey, ori alta cartela de decodare, ori decodare permanenta, ori SAM.

 • myku

  incerc acu sa fac downgrade la ios5.0.1 sau 5.1.1 imi activez cartela cu ultrasnow si tre sa invat sa salvez cu SAM asta unlockul

 • snake

  :(( Am luat un 3GS cu 6.1.3 si BB 05.16.08. Am fost deja la 4 serv. si nimeni nu acceapta. Se poate face unlock sau pot sa arunc asa cum e caci codat in Orange si eu vreau cu Digi. Va rog ajutatima.

 • myku

  zaone ajuta-ma cu un link cum salvez tiketele cu SAM multumesc !

 • romulus

  ceau ma ajuti putin te rog frumos ..am facut asa cum ai scris mam sus dar tot sta aprins insigna de la apple si nu porneste,imi spui te rog ce sa fac

 • romulus

  vreau sa il pornesc si tot sta ilumunita maru acela dela apple ..trebuie sa dau un fel de rebot sau ceva ?

 • romulus

  nah tot maru acela imi arata si nu intra in meniu 😐

 • i3ogdan

  de nu merge safariiii

 • eusebixu

  stie cineva de ce nu imi da optiunea de a instala ipad baseband?

 • Dragos

  @zaone Daca am iphone 4 necodat , luat de la cosmote la liber merge ? Ma intereseaza doar daca imi merge cartela , adica daca mi-o citeste .Astept un raspuns , mersi!!

 • myku

  romulus poate trebuie sai dai JUST Boot cu un redsnow cv …

 • @Dragos: Daca e decodat.. da.

 • Dragos

  @zaone Ai tutorial de hacktivare sau ceva ? Am facut tot ce zis sus si merge totul numai ca zice No service

 • Dragos

  Am mai incercat dar vad ca degeaba.Nu va citeste cartela indiferent de telefon neverlock sau lock. Al meu e neverlocked si nu merge . Bafta la cei cu gevey poate la voi da roade 😀 Si uite asa nu pot sa dau downgrade nici la 6.1.2 , salut jailbreak!

 • i3GS

  @snake, Ai facut update la BB.. Trebuie sa faci downgrade la 4.1, apoi sa dai update la BB cu redsn0w (iPad BB 6.15) apoi sa ii dai downgrade inapoi la 5.13.04, apoi faci update la 6.1 sau daca chiar vrei la 6.1.3.. la mine nu a functionat sa il aduc inapoi pe 6.1 pentru ca redsn0w da o eroare nasoala.. si am ramas cu 5.1 pana se face un update. Oricum, pentru detalii exacte uite un tutorial http://www.beijingiphonerepair.com/hack/how-to-downgrade-iphone-3gs-ios-6-baseband-5-16-07-to-5-13-04-for-unlocking/ ( pe asta l-am folosit si eu sa rezolv prostia pe care am facut-o. Bafta )

 • Marius

  Pentru Iphone 4 codat in retea dar cu baseband 01.59.00, care ar fi ultima versiune de firmware IOS care, cu preservare de baseband, se poate decoda cu ultrasnow iar apoi semnalul/calitatea convorbirii gsm sa fie buna? Intreb pentru ca am citit tot felul de pareri contradictorii privind semnalul gsm dupa update si jaibreak/ultrasnow. Multumesc!

 • Dragos

  Se mai poate da downgrade la 6.1.2 ?

 • Bobby

  Am urmat toti pasii la un iphone 4 si am ramas blocat cu marul de la Aple. Dupa cum scrie in tutorial, am pornit iBooty in compatibilitate cu windowsxp si ca admin. A mers pana la un punct, dupa care imi da “waiting for device”. Zaone, ai idee de ce se intampla acest lucru?
  P.S.: Am incercat si cu iREB.

 • Marius

  Zaone, pentru ca nu ai mai avut timp sa actualizezi sectiunea jailbreak/unlock si pentru ca sunt probleme exprimate de posesorii de Iphone 4, revin cu intrebarea: pentru Iphone 4 codat in retea dar cu baseband 01.59.00, care ar fi ultima versiune de IOS care, cu preservare de baseband, se poate decoda cu ultrasnow iar apoi semnalul/calitatea convorbirii gsm sa fie buna? Am citit tot felul de pareri contradictorii privind disparitia, la Iphone 4, a semnalului gsm dupa update si jaibreak/ultrasnow. Multumesc!

 • Dragos

  @Zaone , se mai poate da downgrade la 6.1.2 ?

 • Daca ai ceva mai nou de iPhone 4, nu.

 • Bobby

  Zaone, am pus 6.1.3 pe iphone 4. Nu am aplicatia nativa de la youtube si cea din appstore nu-mi place. Am cautat pe google si am gasit doua surse din cydia pt acrasta aplicatie, dar se refera la 6.1.2. Le-am instalat pe rand si cand sa-i dau drumul la aplicatie, imi spune: ” Conectare impisibila la youtube”. Stii vreo sursa sau vreun mod prin care pot aduce aceasta aplicatie pe 6.1.3 su sa fie functionabila? Multumesc!

 • @Bobby: Daca alea din Cydia nu merg, altceva nu exista. Foloseste-o pe aia din App Store.

 • adrian

  eroare 1600 solutii??

 • Dragos

  iPhone 4 am . Am favut 6.1.3 dar nu citeste cartela si vreau sa revin la 6.12 ssu orice alt soft dupa 6. Se poate? Astept raspuns. Multumesc!

 • andrei

  Deci este untheder pentru iphone 4?

 • Pana la iOS 6.1.2.

 • Denissa

  ce diferenta este intre iOS 6.1.2 si iOS 6.1.3 ?

 • Denissa

  am iphone 5 si am facut upload de la 6.0.2 la 6.1.3 imi poate afecta ceva la telefon vreau un raspuns urgent va rog 🙁

 • Pavel

  Salut!
  Am un iPhone4 cu iOS 6.0.1 (10A523), Model MC603KS, BB 04.12.02, IMEI 01 242100 222582 3 care cred ca are si jailbreak. Nu ma pricep foarte bine la resoftat/decodat/deblocat telefoane, mai ales cele de tipul asta, de aceea pelez la voi, cei care va pricepeti la asa ceva. In stadiul de fata nu ii pot da restore, decat prin intermediul iTunes care ma obliga sa fac update la 6.1.3. Din cate cred eu, este codat pe Telia, Suedia si as vrea sa stiu cum il pot debloca in asa fel incat sa-l pot folosi si ca telefon, pt ca acum e in stadiul de iPod. Nu as vrea sa ma apuc sa-i fac ceva, pt ca apoi sa-mi para rau. Stiu ca cea mai sigura solutie este Factory Unlock, adica deblocarea de catre Carrier direct, insa in stadiul in care se afla telefonul meu, se mai poate face asta? O alta varianta in afara de Factory Unlock care sa-mi permita sa deblochez telefonul exista? Va rog frumos sa-mi dati un sfat! Multumesc, si scuze pentru eventualitatea deranjului.

 • Sorry

  @Pavel la tine e cel mai simplu daca vrei doar decodare,te duci la Telia si o fac ei definitiva,te costa aprox 30E si conditzia e ca telefonul sa fie luat de la ei de peste 1 an.

 • gheo

  am iphone 4 a fost codat pe Orange franta, mi l-am decodat singur,nu mai fac in veci jailbreak tot felul de problem aveam,merge bine asa cum este si cu aplicatiile din appstore..in rest bafta la toata lumea

 • ionut

  Sal am un iPhone 3GS 8,gb are firmware modem 5.16.08 si versiune actualizata prin itunes 6.1.3 pot sa-i i bag alt soft si sa-i fac jilbreak? astept rasp

 • radu

  nu fa jailbreak eu am un iphone 3 gs de 32 iam facut a mers da problema este ca semnal nai deloc cu el

 • Jedi

  Am un iPhone 4 decodata de AT&T dupa terminarea contractului cu firmware 6.1.3 si incerc sa fac jailbreak cu varianta de mai sus ..si nu reusesc ..Ce alte variante mai am ?

 • AlexandrElla

  salutare, este prima oara cand imi fac jailbreake desi am avut 3 deviceuri, am facut acum pe un i4 ios 6.1.3 cu snowbreeze si am observat ca nu imi mai apare obtiunea de a upgrada aplicatiile prin itunes, este o consecinta normala sau este ceva de la mine pls? merci!

 • AlexandrElla

  numai e nevoie, scuze eu eram de vina este noul itunes si numai gaseam butonul de ugrade!

 • Gabriel

  La pasul 9 ce fisiere .deb trebuie?

 • Alea pe care le ai tu descarcate deja, daca le ai. Pasul ala e optional.

 • Gabriel

  Multumesc.

 • ALIN

  salutare
  am un iphone 4, neverlocked, versiune 6.1.3, cu cartela de vodafone, firmware 04.12.05.

  pot sa-i fac jailbreak prin metoda asta? sau exista o alta varianta mai buna?

  multumesc!

 • Foarte bun tutorialul,chiar azi l-am testat pe un ip 4 .M-am jucat cu update la 6.1.3. dar am uitat ca nu am cartela de Vodafone Germania la mine,ptr activare,si cu acest tutorial,si SHSH-urile salvate l-am adus inapoi la IOS 5.0.1.

 • Alin

  salut

  Pana la urma mi-am luat inima in dinti si m-am apucat sa fac JB la iphone 4, 6.1.3, never locked.
  A mers pana la un punct, i-am dat apoi restart cu iBooty, mi-a aparut icoana de la Cydia, dar cand intru in ea, imi da crash si ma scoate afara din aplicatie.
  Ce ar putea avea?

  Mersi

 • Catalin

  Ultrasn0w merge pe iPhone 3GS cu ios 6.1.3, jailbreak prin Sn0wBreeze si baseband 05.13.04 . Initial dupa ce am facut upgrade la iOS de la 6.1.2 la 6.1.3 nu mai mergea ultrasn0w iar wireless-ul se restarta foarte des. Am facut downgrade la 4.1 deoarece aveam shsh doar pentru iOS-ul ala, iar mai apoi am facut downgrade la baseband de la 6.15.00 la 05.13.04. Dupa am facut Restore dupa tutorialul de mai sus si am instalat 6.1.3 + ultrasn0w si functioneaza normal acum.

 • marius

  cum pot sa fac downgrade la baseband de la 04.12.05 la mai mik (la iphone patru ) pt al folosi cu gevey sim plzz hellp:X

  id de mess: mariomariusmariomarius

 • alexandru

  salut mie nu-mi gaseste dispozitivul la pasul 11 🙁 am tot incercat si nimic

 • Incearca alt cablu de date,ai folosit un fake!

 • Pre Alexandru am scris mai sus

 • Si mai studiaza putin modul de a aduce iphone-ul in DFU MODE!

 • ionut

  cum fac sa bag bootrom vech casa imi boteaza iphone 3gs normal fara justboot ? la vers 6.1.3 astept raspuns multumesc zaone deloc nu miai dat nici un sfat. ca acum am based de ipod 06.00.15 parca ?

 • mihnea

  am un iphone 4 codat orange franta ios 6.1.3 il pot decoda fara bani sau cu mai putini bani?

 • rizea

  Nu exista nici o modalitate de hacktivare 4s, ios 6.1.3 ?

 • mihnea

  ba da exista i-am facut eu activare si jailbrake la ios 6.1.3 cu sn0wbreze

 • cosmin

  sn0wbreeze poate face un ispw fara a updata baseband-ul fara a adauga cydia ?

 • rizea

  cum ai facut hacktivare la 4s? rizea_cm @yahoo.com . poti sa-mi dai cateva detalii ?

 • cristi

  care poate sa ma ajute va rog. am un iphone 4 codat, si doream sai fac si eu un jailbreak. Cred ca tot fac ok, dar cand ajung la itunes sa dau shift si sa introduc softu, imi da tot felu de erori, cand 2000 si cva..cand 1600….oare ce nu fac bine? help please! trimitetimi mail, sau orice! mersi mail: cristi4b@yahoo.com

 • ionut

  cum fac sa am inapoi la iPhone 3GS – bootrom vechi – untethered; ca am – bootrom nou – /
  inainte aveam vech acum am basedbad de ipod

 • tesu stefan

  salut….ba iam facut la un iphone 3gs un jalibrake cu un ios 6.1.3 si am facut tot…a mers tot…am instalat cydia…lam activat da nu recunoaste cartela…..trebuie decodat sau ce….daca stiti ce trebuie facut si avet tutoriale va rog sa ma contactati pe bodo_s7@yahoo.com sau pe facebook: tesu stefan

 • decz

  salut… am si io o prob cu un 4s… mi s`a spus ca e neverlocked si i`am dat update on the air… si acum e in recovery mode gen blocat… mai se poate face ceva? sau doar cu gevey sim? mersi

 • utilizator2

  Ori mi-a ramas blocat la imaginea cu cablu de date si Itune si la imaginea cu “marul”. eu zic sa nu incercati.

 • Sorin

  Vreo idee de ce dupa acest jailbreak la 3gs (bootrom vechi) nu mai pot trimite si primi sms-uri? Daca incerc sa trimit imi apare semnul exclamarii, iar daca primesc imi apare in loc de persoana de contact ”Unknow” si cu textul gol.

 • ionut

  nu am reusit nimic cu post-ul asta, a ramas telefonul cu marul pe ecran, ce sa ii fac acum?

 • Mihaela

  Salut !

  Am un Iphone 4 blocat care acum ruleaza IOS 4.3.3 cu BB 04.10.01.
  Acum il utilizez cu Geve sim (nu stiu versiunea, este mai vechi de un an).

  Am nevoie de IOS 5 sau 6 pentru a putea instala aplicatii.
  Am SHSH numai pentru IOS 4.3.3 si 6.1.3.

  Am generat firmware semnat cu sn0wbreeze si iFaith dar rezultatele mele sunt asa:
  – daca activez “h a c t ivate”, telefonul nu mai buteaza;
  – fara “h a c tivate” telefonul buteaza, cere limba, tara, apoi spune ca nu este activat.
  Pentru utilizarea Gevey sim trebuie sa formez 112 pentru 2 secunde, apoi sa dau On/Off de cateva ori la “Airplane mode”.
  Din pacate, pentru ca telefonul nu este activat, nu pot avea acces la meniul “Airplane mode”.

  Am incercat si sa il bootez cu iBooty si cu redsn0w, dar fara alt rezultat.

  Exista vreo iesire din aceasta situatie?

  Multumesc anticipat,
  Mi

 • @Mihaela: redsn0w face hacktivare pe iOS 6.1.3 pentru iPhone 4, dar va fi tethered jailbreak.

 • Roberto

  Salut dupa ce am instalat cydia ce trebuie sa descarc ca sa am orice aplicatie gratis?

 • Mihaela

  care sunt cuvintele interzise ?!?

 • Mihaela

  Nu pot posta absolut nimic, imi spune ca ma folosit prea multe cuvinte interzise.

 • Mihaela

  Cum butez t et her , mie nu imi iese nicicum 🙁

 • Mihaela

  Care sunt pasii pentru tethered jailbreak?
  Mie imi ramane in ecran negru 😐

 • ionut

  CATALIN am aceas problema cum aveaI TU. Aveam ios 4.1 si acum am ios 6.1.3 dar mai se restateaza semnalul wifi . deci eu am baseband 06.00.15 de ipod. cum fac cum ai facut tu sa ai baseband vechi ? sa scap de basebandul asta de ipod . am un iphone 3gs

 • Robby

  Am un iPhone 3gs. Daca ii fac jailbrake pot folosi Cydia si Safari si Mail? Am incercat odata si nu le-am putut folosi ..

 • Elvis

  Am folosit metoda aceasta ,am reusit,cydia merge perfect,in schimb imi apare operator indisponibil ”niciun serviciu”.daca aveti vreo idee cum readuc operatorul va rog sa postati. mentionand ca in cydia nu exista evasi0n 6.1.3.

 • ionut

  Va Salut prieteni. am un iphone 4 gsm, are baseband 04.12.05 . cum fac sa i fac dowgradare la 01. casa instalez decodarea ultrasnow din cydia? plz ajutati-ma raman recunascator 😀

 • Lau

  Se va si decoda iphone`ul dupa aceasta metoda?

 • Lau

  mie nu imi merge pasul 13 si nici nu mi se activeaza..
  pana la pasul 13 totul este ok…

 • Lau

  Am aceeasi problema ca si @Romulus! @Zaone te rog frumos ajutama…dupa ce termin toti pasi aia si il deschid ramane maru si nu se deschide…

 • dia

  Hey zaone nu stii cumva de jailbreak ios 6.1.3 pentru ipad 3?

 • Niciodata.

 • dia

  Atunci macar downgrade nu mai rezist.

 • dantes

  Multumesc Mult! Totul A Decurs Perfect ! Functioneaza !! MUltumesc!

 • Tudiqu

  Tutoriaul este foarte bun.
  Multumesc pentru interes, iPod Touch-ul meu 4g functioneaza perfect.

  PS:Pacmanul merge bine, dar sonorul e cam tare.

 • AndRei

  Am iphone 4 ios 6.1.3 neverlock baseband 04.12.05 merge facut jailbreak ?

 • Adi

  Știe care soluție de jailbreak pentru iPad 3 am mare nevoie orice sugestie e binevenitea

 • Militaru Andrei

  Salut am si eu un iphone 4 blocat nush pe ce retea din ce tara..si am urmat si eu pasii de mai sus totul merge perfect..insa semnalul nu am cum sai dau de cap am bagat versiunea 6.1.3 si am si gevey in el cartela daia pe langa cartela de la cosmote care nu ii gaseste semnalul..ai putea sa ma ajuti si pe mine cu ceva niste indrumari te rog zaone. ce as putea sai fac sa revin la semnal…inainte lam avut si mergea dar nush nimik despre el ce versiune de ios avea nimic. si am dat reset to factory settings..si apoi lam facut urmand pasii indicati de tine..multumesc anticipat..daca ai putea sa ma ajuti

 • Lucian Sovailescu

  Foarte bun tutorialul,am reusit sa aduc la viata un 3GS,16Gb,de la implementarea ios 4.1 pina la 6.1.3,si deblocare de retea.

 • Valentin Manafu

  Foarte bun tutorialul.Urmariti-l cu atentie si veti reusi 100% !

  Eu am reusit cu un Iphone 4.O mica sugestie,la ultimul pas folositi iBooty !

 • Salut. Am incercat sa fac jailbreak pe un 3gs bootrom nou si imi da eroare itunesul. ceva sugestii?

 • Alecs

  Vreau sa ii dau restore ipodului meu (4) de la 6.1.3 la 6.1.2 dar primesc mereu eroarea 1600 sau 1601 ce sa ii fac?

 • Florin – foloseste redsn0w dupa reinstalare ios 6.1.3. ,

 • bianca

  am iphone 4, 5.1.1, cu gevey, firmware 04.10.01. pot sa imi pun 6.1.1? multumesc

 • cristy

  salut, am iphone 4, neverlocker, jailbrake, cu 5.1.1 pe el, fara shsh-uri salvate ( din cate am inteles nu le mai semneaza apple ). Pot pune 6.1.2 pe el si daca da cum trebuie sa procedez. multumesc anticipat !

 • Dragilor,ptr activarea iphone-urilor folisiti iBooty ptr 6.1.3 sau Redsn0w ,in acel tabel,cititi cu atentie pasii la 3GS!

 • Ionut

  am un iphone 4 32 gb avea ios 6.1.3 si nustiu de ce nu mai are semnal..imi scrie sim invalid si nici nu mai pot umbla in el…in itunes imi zice cartela nu este compatibila..nu pot sa ii dau restaurare backup…va rog sa ma ajutati

 • Condrache Adi

  Salutare tututor. Ma numesc Adi. Vin cu o problema pe care o intampin.

  Am un iphone 4g neverlocked 16Gb Alb. I l-am imprumutat unui coleg de al meu pentru ca voia sa faca niste poze si nu avea cu ce. Aveam pe el ios 6.1.2 jailbreak cu multe tweekuri instalate (cydia.myrepospace.com/adicondrache). Ma rog.

  Acest coleg al meu a dat update si a instalat ios 6.1.3 asta mai demult. Acum cateva luni. Ideea e ca a dat fara sa vrea si mi-a bagat ios 6.1.3. Nu am nici un ssh pentru nici un soft. Mi-am salvat ssh cu ifith de la 6.1.3 deoarce am vrut sa vad cum e 7. Si nu mi-a placut asa ca m-am intors.

  Am vrut sa fac jailbreak pe 6.1.3. Am incercat si varianta asta dar si pe cea cu redsnow 0.9.15b3 jailbreak facut cu ajutorul ios-ului 6.0. Dilema mea e ca oricum as face jailbreak nu mai am semnal deloc si am un iphone neverlocked. Daca reinstalez ios fara jailbreak totul merge bine. Dar eu am nevoie de jailbreak

  Ce as putea face?

 • Lucian

  Buna. Am un iphone 3gs si are iOS 6.1.3. As putea sa ii pun 5.0.1, sau o alta versiune mai mica?Cum?

 • Marius

  sal,am un iphone4 neverlock si am salvat cu ifaith 1.5.9 shsh de la ios 6.1.2 si am facut update la versiunea de ios 7.1.1 si acuma vreau inapoi 6.1.2 si nu reusesc sa-l fac din nou,poate sa ma ajute cineva….tot ami da error 11 si am schimbat si itunes si tot degeaba mentionez ca am windows7 daca conteaza…..multumesc..

 • RAZvan

  M.a poate ajuta cineva la pasul 13,nu imi dau seama ce sa fac cu iREB