Prima Pagina Apple Apple are angajati patru dintre cei 5 manageri care au cele mai...

Apple are angajati patru dintre cei 5 manageri care au cele mai mari salarii din SUA

 

  Apple este una dintre cele mai bogate companii de pe glob, are produse ce s-au dovedit a avea un succes extrem de mare in intreaga lume, iar o parte din acest succes se datoreaza echipei de management. Intr-un top 5 al celor mai bine platiti manageri din SUA, 4 nominalizati sunt angajati ai companiei Apple si castiga zeci de milioane de dolari. Pozitionarea lor in acest top nu se datoreaza salariilor de baza care se plaseaza in jurul sumei de 800.000$ anual, ci au la baza valoarea optiunilor oferite lor pentru pozitia pe care o ocupa.

  Bob Mansfield, SVP-ul diviziei Technologies poate primi actiuni care valoreaza 85.5 milioane de dolari la incheierea contractului, Bruce Sewell, seful echipei legale a companiei Apple poate primi 69 de milioane de dolari, Jeffrey Williams, SVP-ul diviziei de operatiuni poate primi 68.7 milioane de dolari, iar in final ramane Peter Oppenheimer, CFO al Apple ce poate primi 68.6 milioane de dolari in actiuni. Singurul om care a castigat mai mult decat cei 4 de la Apple este Larry Elisson, CEO-ul Oracle incasand 96.2 milioane de dolari.

 • Lucian D.

  Larry Elisson e CEO Oracle!

 • Lucian Palievici

  @Lucian D. ai dreptate, zaone trebuie sa schimbe ultima fraza …

 • plex

  Mi se pare si normal acest lucru,atata timp cat e companioa cea mai valoroasa si cu cel mai mare profit e de la sine inteles ca trebuie sa ofere si cele mai mari salarii.

 • Lucian 4.2

  Daca as fi investitor m-ar interesa ca firma sa aiba un adaos comercial cat mai mare. Fiind un consumator sunt interesat ca firma sa aiba un adaos cat mai mic pentru a beneficia de cel mai bun raport pret/calitate. Apple iasa din aceasta ecuatie pentru ca isi jefuieste clientii. Nu ii inteleg pe clientii care se bucura ca Apple are cel mai mare profit la cele mai putine unitati vandute. Poate un astfel bucuros ma lumineaza si pe mine …

 • Ptr Lucian 4.2 – De ce nu te multumesti tu oare cu produsele ieftine de la Samsung si Lg? Renunta la Apple si gata!!!

 • plex

  @Lucian 4.2 ai vazut ca ti-ai primit replica,super raspuns:) exact ce ziceai,acest user este foarte bucuros atunci cand plateste un produs overpriced,doar e de la firma X,in consecinta sa plece banbi de la mine,ca imprumutul il platesc eu in 2-3 ani.

 • Bogdan

  O luam de la capat. Iti permiti sa platesti, platest, nu iti permiti, taci. Nimeni nu te obliga sa cumperi nimic. Politica de preturi si-o fac singuri, dar tu platesti. Daca consideri ca merita, platesti, in caz contrar piata e uriasa. Poti alege ce vrei tu. Get a life!!!

 • Lucian 4.2

  Multumesc pentru raspunsuri. M-ati luminat. E vorba de ignoranta si snobism.

 • Alex

  E vorba de bani, calitate si eleganta, multa lume nu are asa ceva.

 • AKK

  Pentru calitatea pe care produsele Apple o ofera, preturile lor nu sunt chiar asa de mari. Nici eu nu sunt milionar, dar nici datorii la banca nu am. Tot ce am imi apartine, si e platit din banii munciti de mine.