Foxconn incepe sa angajeze noi oameni in fabricile in care se asambleaza iPhone 5S

  Foxconn este principalul partener al companiei Apple in ceea ce priveste asamblarea terminalelor iPhone 5S care ajung in lumea intreaga si in ciuda unui blocaj privind angajarile, chinezii au dat astazi startul unei noi runde de angajari. Zhengzhou este locatia in care Foxconn a inceput sa angajeze noi oameni care sa asambleze iPhone-urile celor de la Apple, runda de angajari fiind inceputa acum aproape o luna de zile. Avand in vedere ca Foxconn a dat startul unui asemenea proces, trebuie sa presupunem faptul ca iPhone 5S va intra intr-adevar in proces de fabricatie luna aceasta.

Foxconn Technology Group, the world’s largest custom manufacturer of electronics, resumed hiring at a Chinese factory as it prepares to make a new Apple Inc. (AAPL) iPhone, said a person familiar with the plans. Workers have been recruited at Foxconn’s plant in Zhengzhou, eastern China, for the past month, ending a hiring freeze imposed in February, said the person, who asked not to be named because the plans haven’t been made public. The extra workers will assemble the new device as well as existing models and have been added at Apple’s request to boost capacity, the person said.

  Fabrica Foxconn din Zhengzhou are deja angajati intre 250.000 si 300.000 de oameni, deci surplusul ar urma sa aduca o crestere impresionanta a numarului zilnic de terminale produse de catre chinezi. iPhone 5S ar urma sa fie lansat pe piata in vara acestui an si daca este sa privim la ceea ce s-a intamplat anul trecut, atunci putem presupune ca Apple pregateste macar 6 milioane de terminale pentru primul weekend de vanzari, cu 1 milion mai mult decat numarul de terminale iPhone 5 vandute in weekend-ul lansarii de anul trecut.

6 COMENTARII

  1. E o poza pusa sa dea frumos articolul, nu inseamna ca fix aici se asambleaza iphone-le. Oricum am vazut o fabrica in interior si e “farmacie” cum se zice pe la noi.

  2. Daca poza este reala,sa stiti ca exista Flextronics in Timisoara,care este mult superioara,si la fel de “farmacie”,pacat cu Apple nu investeste in Timisoara ptr produsele lor! :-))