19% dintre consumatori sunt interesati sa cumpere un iWatch

  iWatch este un smartwatch pe care Apple trebuia sa il dezvolte in secret, insa in momentul de fata cam toata lumea interesata de asemenea produse stie despre existenta sa. Anuntul privind dezvultarea unui iWatch de catre Apple i-a motivat pe concurentii companiei americane sa anunte ca dezvolte produse asemanatoare, iar anunturile lor au determinat efectuarea unui studiu in SUA, studiu care are menirea de a ne arata cat de interesati sunt americanii sa cumpere acest produs. Se pare ca 19% dintre americani ar fi dispusi sa cumpere un iWatch produs de catre Apple, cifra fiind destul de mare, avand in vedere ca dispozitivul inca nu a fost prezentat.

  Studiul de astazi este comparat cu altele facute in 2010 pentru iPad si 2005 pentru iMac, ambele avand rezultate asemanatoare. Mai exact, in 2010 18% dintre consumatori erau interesati sa cumpere o tableta iPad, inainte ca ea sa fie prezentata de catre Apple si stim cu totii cat succes are acest produs, iar acelasi procent de oameni fiind interesati sa cumpere un iMac neanuntat in 2005. Practic aceste cifre ar trebui sa le dea celor de la Apple de inteles ca un iWatch se va bucura de o foarte mare popularitate in randul consumatorilor, ramane doar de vazut cand va ajunge pe piata.

1 COMENTARIU

  1. Smarwatch Sony este lansat de ceva timp, e la 110€ in Romania. Noutate pe domeniul acesta nu mai e. Si nu cred ca cei de la Sony s-au inspirat de la Apple, ca e scos de ceva timp