Serviceuri – aplicatia care te ajuta sa descoperi service-urile auto din Romania

  Serviceuri este o aplicatie lansata saptamana aceasta in App Store, ea fiind conceputa special pentru posesorii de autoturisme care vor sa descopere rapid toate service-urile auto din preajma lor. Aplicatia este disponibila in App Store gratuit, insa este dezvoltata pentru a fi compatibila doar cu terminalele iPhone/iPod Touch.

Serviceuri.ro are o applicatie ce doreste sa indeplineasca functiile site-ului printr-o interfata placuta utilizatorului. Simplicitatea, functionalitatea si design-ul reprezinta cateva din caractersticile de baza ale aplicatiei. Aplicatia permite cautarea unui service auto in functie de mai multe criterii: oras, localitate, serviciul cautat si tipul autoturismului. Pe langa functia de baza, in aplicatie se pot vizualiza cele mai noi promotii si se poate seta o alarma care sa iti aduca aminte de expirarea unor servicii precum: service-ul periodic, casco, schimbarea uleiului, distributiei sau a filtrului de clima. Aplicatia ofera de asemenea posibilitatea unei programari online la service-ul ales si va pune la dispozitie poze ale acelui service.

Pretul initial:
Numele:
Serviceuri

Gratuit

s





Developer: Szabolcs Somogyi
Categoria: Utilities


Descriere: Serviceuri.ro are o applicatie ce doreste sa indeplineasca functiile site-ului printr-o interfata placuta utilizatorului. Simplicitatea, functionalitatea si design-ul reprezinta cateva din caractersticile …


Dimensiunea aplicatiei este: 0.7 Mb