Prima Pagina Apple Camera si o componenta necunoscuta a iPhone 5S apar pe internet

Camera si o componenta necunoscuta a iPhone 5S apar pe internet

  iPhone 5S ar urma sa fie lansat in cursul verii de catre compania Apple, insa partenerii sai deja se pregatesc sa intre in productie, componentele dispozitivului fiind livrate catre ei, dar si catre terte magazine asiatice. Un magazin japonez a reusit sa obtina camera terminalului iPhone 5S, iar in imaginea de mai sus o aveti comparata cu cea a terminalului iPhone 5. Se zvoneste ca iPhone 5S ar urma sa aiba o camera de 12 megapixeli care va face poze mai bune in conditii de luminozitate scazuta, iar in baza imaginilor putem spune doar ca acea componenta este intr-adevar diferita, dar nu putem ghici cati megapixeli are.

  Cea de-a doua componenta obtinuta de catre magazinul japonez nu a putut fi identificata deocamdata, ea nu seamana cu vreuna dintre componentele terminalului iPhone 5, deci vorbim despre ceva nou ce ar urma sa ajunga in dispozitiv. Avand in vedere ca ieri carcasa de plastic a iPhone-ului ieftin a aparut pe internet si astazi a aparut camera iPhone 5S, e clar ca Apple se pregateste sa inceapa productia celor doua dispozitive.

 • Gabriel

  A doua piesa sigur îi împământarea 🙂

 • ionutZ

  Cred a iphone 5s a putea fi tintuit de perete la cum arata 🙂 🙂 🙂
  Acum serios,arata ca niste gauri de insurubat,nu ceva de inovat.

 • ionutZ

  Cred a iphone 5s a putea fi tintuit de perete la cum arata 🙂 🙂 🙂
  Acum serios,arata ca niste gauri de insurubat,nu ceva inovator.

 • Iphone 5s nu are gauri de insurubat

 • Adrian

  a 2a componenta poate avea legatura cu semnalul. Daca tineti minte telefoanele vechi nokia aveau o tabla in interior pt semnal, de unde si semnalul bun pe ele

 • Pingback: Top 10: Cele mai importante stiri ale saptamanii pe iDevice.ro – 15.04.03.2013 – 21.04.2013 | iDevice.ro()