Carcasa din plastic a iPhone-ului ieftin apare intr-o prima imagine, ar urma sa fie disponibil in 5 culori incepand cu 15 octombrie

  De cateva luni de zile tot auzim ca Apple se pregateste sa lanseze un iPhone ieftin cu o carcasa din plastic, insa abia acum vedem ceea ce pare a fi o prima reprezentare a acestei carcase. Daca va uitati la ea, veti observa ca nu are forma celei din iPhone 3G/3GS, insa este construita din acelasi material rezistent si usor de zgariat. Carcasa este plata, are marginile rotunjite, dar plate, este mai mare decat cea a vechilor dispozitive, terminalul urmand a avea un Retina Display de 3.5 inch, insa ar urma sa fie si mai inalt decat iPhone 4 sau iPhone 4S.

  Daca va uitati la gaurile pentru camera si butoane, veti observa ca dispozitivul are integrat un microfon, exact precum iPhone 5, pentru inregistrarea de clipuri video ce au calitate audio superioara, iar butoanele Mute/cele de volum vor avea un design diferit fata ce cele ale vechilor dispozitive. In interior vom regasi chip-ul A5 din iPad Mini, plus camera de 5 megapixeli din iPhone 4, impreuna cu al sau LED Flash, pretul terminalului urmand a fi de doar 300$. iPhone-ul ieftin ar urma sa fie disponibil in culorile alb, negru, albastru, rosu si galben, iar lansarea oficiala ar urma sa aiba loc pe 15 octombrie.

  Desi e greu de spus cat de adevarate sunt informatiile, dispozitivul nu seamna cu vreun iPhone produs pana acum, materialele sunt de o calitate inferioara celor utilizate in iPhone 5, deci totul este plauzibil.