Prima Pagina Apple Decaderea companiei Apple (infografic)

Decaderea companiei Apple (infografic)

  Saptamana aceasta Apple a cedat titulatura de cea mai valoroasa companie de pe glob celor de la Exxon, valoarea actiunilor sale scazand sub 399$ pentru prima oara in ultimul an si jumatate. La bursa actiunile Apple nu au un parcurs chiar atat de grozav, iar asta in ciuda faptului ca iDevice-urile inregistreaza vanzari foarte bune si Apple nu este o companie care se indreapta spre un faliment sigur. Chiar si asa, unii considera ca Apple nu a mai inovat de cativa ani si ca in viitor nu se intrevede posibilitatea lansarii unor produse inovatoare, insa oare au ei dreptate?

 • AndreiX

  Mi-ar place si mie sa am o companie care sa-mi aduca 10 miliarde de dolari profit pe luna si sa o consider in decadere .

 • cu parere de rau, dar daca urmatorul iphone nu va aduce ceva cu adevarat “invovator”, spectaculos credca atunci cand va veni vremea voi trece sfios spre un galaxy s4 (asta peste vre-un an cand si preturile vor fi mai acceptabile)

 • OPici

  Da. Asa zic toti si dupa ceva timp, revin la ios. ;p

 • O sa si revina cand apare ipad mini 2 si iphone 5s.

 • Dan

  Au acum o perioada mai proasta, dar nu au cum sa cada. Sigur o sa vina cu o gramada de inovatii. Se anunta in curand iwatch ul. Nu au cum sa cada. Religia Apple continua! :))