Steve Wozniak sustine ca Apple va lansa produse care ne vor surprinde si soca

  Steve Wozniak, co-fondator si inca angajat al Apple, a declarat intr-o conferinta ce a avut loc in Lituania ca actuala evolutie a valorii actiunilor Apple este dezamagitoare, insa compania va lansa produse care ne vor surprinde si soca. El isi bazeaza afirmatiile pe felul in care a evoluat compania in trecut si pe faptul ca a fost capabila sa aduca pe piata produse de care nimeni nu stia ca are nevoie, dar de care acum nu se desparte. El sustine ca actiunile Apple au avut intotdeauna fluctuatii importante pe bursa americana si ca lansarea unor produse inovatoare le va creste valoarea intr-o perioada foarte scurta de timp.

[Apple’s]stock price is a little low right now. Over time I’ve seen Apple go up or down 2x over a few months. It’s very disappointing because if you look at the amount of cash that Apples holds that cash translates to one to two hundred dollars per share of stock just in cash form. So the expectations are a little lower even than they expect. The iPhone 5 is one of the hottest products today. Back then, the HP35 hand-held calculator was the iPhone 5 of its day. I gave up trying to guess [what Apple would do next] a long time ago. There can be rumors which are false, or something gets cancelled. I never ask key insiders at Apple what they are about to come out with.

  Lasand la o parte Apple, Wozniak isi imagineaza ca in viitor calculatoarele vor fi capabile sa ne faca fericiti, in moduri cu totul si cu totul diferite fata de cele prin care ne fac fericiti acum. El sper ca sistemele de recunoastere a comenzilor vocale sa evolueze foarte mult in urmatorii ani, el isi doreste ca o companie sa dezvolte un robot capabil sa faca curat in casa sau garaj, insa desigur ca vorbeste doar despre lucruri care probabil un vor fi lansate pe piata prea curand. Wozniak este in mare parte un visator, isi doreste multe de la marii producatori de terminale mobile, insa ramane de vazut ce vor reusi ei sa aduca pe piata in final.