Steve Wozniak sustine ca Apple va lansa produse care ne vor surprinde si soca

  Steve Wozniak, co-fondator si inca angajat al Apple, a declarat intr-o conferinta ce a avut loc in Lituania ca actuala evolutie a valorii actiunilor Apple este dezamagitoare, insa compania va lansa produse care ne vor surprinde si soca. El isi bazeaza afirmatiile pe felul in care a evoluat compania in trecut si pe faptul ca a fost capabila sa aduca pe piata produse de care nimeni nu stia ca are nevoie, dar de care acum nu se desparte. El sustine ca actiunile Apple au avut intotdeauna fluctuatii importante pe bursa americana si ca lansarea unor produse inovatoare le va creste valoarea intr-o perioada foarte scurta de timp.

[Apple’s]stock price is a little low right now. Over time I’ve seen Apple go up or down 2x over a few months. It’s very disappointing because if you look at the amount of cash that Apples holds that cash translates to one to two hundred dollars per share of stock just in cash form. So the expectations are a little lower even than they expect. The iPhone 5 is one of the hottest products today. Back then, the HP35 hand-held calculator was the iPhone 5 of its day. I gave up trying to guess [what Apple would do next] a long time ago. There can be rumors which are false, or something gets cancelled. I never ask key insiders at Apple what they are about to come out with.

  Lasand la o parte Apple, Wozniak isi imagineaza ca in viitor calculatoarele vor fi capabile sa ne faca fericiti, in moduri cu totul si cu totul diferite fata de cele prin care ne fac fericiti acum. El sper ca sistemele de recunoastere a comenzilor vocale sa evolueze foarte mult in urmatorii ani, el isi doreste ca o companie sa dezvolte un robot capabil sa faca curat in casa sau garaj, insa desigur ca vorbeste doar despre lucruri care probabil un vor fi lansate pe piata prea curand. Wozniak este in mare parte un visator, isi doreste multe de la marii producatori de terminale mobile, insa ramane de vazut ce vor reusi ei sa aduca pe piata in final.

5 COMENTARII

  1. Apple va lansa un robot controlat de siri …acesta se va numi IRobot si conform istoriei se va intoarce impotriva creeatorilor sai … se pare ca sir Isaac Asimov putea prezice viitorul 😉

  2. Eu cred căci mai degrabă omul asta are probleme de personalitate,până nu de mult critica Apple si era pro Android și acum o schimba ……… fiecare cu părerea lui,a mea despre el e asta.

  3. Oameni buni era suparat ca samsung ii lua fata si nicidecum pro android. Este normal sa fie suparat uneori,si da si eu fiind fan apple asi lua un samsung galaxy,dar lasa de dorit androidul. Asa ca raman ce ce am cu toate ca este mai mic,poate creste si el intro zi mai mare cat televizorul sa plec cu sifonierul dupa mine si nu telefon.

  4. Sincer cititi o stire,dar nu o intelegeti. Omul a zis ca ar lua un samsung din cauza ca sunt mai mari,asa cum toti vrem. Voi nu ati dori un mobil cu dysplay mai mare asa cum vrem toti. Nu vedeti ca uni oameni sunt dependenti de telefoane. Si cu cat sunt mai mari cu atat mai mult cred ca pot face si clatite,cu cat cred ca procesorul este mai mare…cu atat cred ca pot sa si zboare. Ne.am dat draq am uitat ca mai inainte aveam telefoane cu antene si eram incantati de ele. Acuma vrem cu procesor mai mare ca la propiul calculculator din casa. Dar ce mama draq fac clatite telefoanele de iasa acuma…sau te pomenesti ca iti aduc bani in casa cat tu stai si dormi sau te uiti ca prostul in el. Oameni de kkt influentati de toti prosti. De la apple la samsung,isi bat joc de noi. Ne fac sa dam bani pe iphone in loc sa cumparam demancare. Aea este pe locul 2 dao incolo. Doar ne da telefonul sa mancam apoi. Ce sa mai zic suntem de kkt,si sincer ma cred si eu unul dintre prosti aceia. Vedem ca ne fac rau dar tot le cumparam,vedem ca ochi ne dor ,dar tot stam cu ochi in ele. Si mai vad cate un idiot care lauda ca el are toate neamurile de chesti.iphone,ipad si imac. Vai de ochelari tai din ochi omule,in putinul scurt vei regreta ca ai fost atat de prost sa crezi ca o porcarie iti face bine. Acuma care poate sa ma contrazica spunandu.mi ca un telefon este util cu 6 inchi. Ce plm sa facem oameni cu atata display ca doar nu stam sa nu uitam toata ziua la filme in el. Sunt utilizatorul unui iphon si al unui ipad. Dar jur regret si blestem ziua cand sau descoperit astea. Ce mama draq parca m.am nascut cu iphone in mana. Haideti naiba sa renuntam la ele,sa le aruncam pe fereastra si sa luam clasicul nokia in doua culori. Acel telefon care cadea de la etajul 4 si te duceai si il asamblai la loc si mergea. Oar asta am uitat…duritatea unde mai este. Oare toti suntem someri sa stam doar in casa,sau la birou. Stam cu frica in san ptr ce…nici la copii nu va mai uitati ca la telefon. Vai capul nostru de oameni prosti. Asi vrea sa faca Dumnezeu o minune si sa dispara toate lucrurile astea marunte,dar care devin prea importante ptr noi. Uni isi ia telefoane si lasa copii cu haine ponosite,alti isi dau toti bani in telefoane si se mandresc cu ele. Dar intrand in casa lui vezi ca nu are nici dupa ce mai bea apa. Vai steau noastra unde am ajuns…