Prima Pagina aplicatii Redline Rush – un nou racing game inedit care va fi lansat...

Redline Rush – un nou racing game inedit care va fi lansat in curand in App Store (Video)

[youtube]http://youtu.be/yfW6B7Y2v2A[/youtube]

  Redline Rush este un nou joc de tip racing care urmeaza sa fie lansat in viitorul apropiat in App Store si Google Play, iar in clipul video de mai sus aveti o scurta prezentare a sa. Jocul este un arcade racing game, seamana intr-o anumita masura cu seria Burnout care s-a dovedit a fi atat de populara pe PC-uri, iar lipsurile care se observa extrem de usor pe partea grafica sunt completate de un gameplay interesant. In joc va trebui sa completati cursele gandite de catre dezvoltatori, va trebui sa va eliminati concurentii si veti avea parte de destule prezentari in slow motion a ciocnirilor pe care le veti face.

  Redline Rush va avea 16 masini, si o gama destul de variata de locatii in care veti putea desfasura cursele, deci ar trebui sa aveti destula tentatie pentru a il incerca. Redline Rush va fi lansat in cursul lunii viitoare.

 • A.Craciun

  Cam urat. Oricum la capitolul racing Real Racing 3 domina detasat din punctul meu de vedere. Am terminat si NFS Most Wanted. In rest ale jocuri cu masini nu m-au atras.

 • Marutz

  Vorbesti serios ?? Arata mult mai bine primul NFS care a aparut acum foarte multi ani….

 • ……….…

  urat , foarte urat . clar real racing 3 e cel mai smecher joc de pe iOS pana acum si va fii multă vreme !

 • Relu

  neimpresionant..

 • eSascha

  daca tot ai pomenit de burnout, eu unul tare as juca un burnout paradise sau un flatout <3

 • claudiu91

  motorul grafic este de acum 15 ani 🙂