Facebook update este disponibil in App Store

  In cursul noptii trecute compania Facebook a decis sa isi reactualizeze aplicatia pentru care a lansat deja nu update important chiar la inceputul acestei saptamani. Versiunea 6.0.2 a aplicatiei a fost lansata pentru utilizatori, iar update-ul include doar rezolvarea unei probleme din cauza careia nu se incarca News Feed-ul pentru anumite persoane. Exact aceeasi problema a incercat sa rezolve Facebook si prin update-ul 6.0.1 care a fost lansat joi, insa probabil abia acum lucrurile ar trebui sa functioneze norma.

  Aplicatia Facebook este disponibila gratuit in App Store.

Pretul initial:
Numele:
Facebook

Gratuit

s





Developer: Facebook, Inc.
Universala
Categoria: Social Networking


Descriere: Keeping up with friends is faster than ever.
See what friends are up to
Share updates, photos and videos
Get notified when friends like and comment on your posts
Text, chat and have group conversat…


Dimensiunea aplicatiei este: 28.7 Mb


16 COMENTARII

  1. Din experienta mea cu aplicatia facebook am observat ca ea merge tot mai greu cu fiecare update. Asa am ajuns ca ultima versiune de 5.x sa mearga de 3x, 4x mai greu decat 5.0. E doar parerea mea, sau am in cap o teorie a conspiratie care ma face demn de un spital de nebuni, dar eu raman la 6.0 (care merge exceptional pe al meu batran iPhone 4) pana cand va aparea un o problema sau un feature care sa ma dea pe spate.

  2. Nu stiu ce vi se pare voua ca merge greu, dar pe un iphone 5 cu fiecare versiune noua a mers mai bine, multe din bug’uri fiind rezolvate. Mie momentan imi merge impecabil.

  3. Ar fi bine ca cei care sustineti ca nu va merge ceva, sa si specificati daca aveti sau nu jailbreak …
    La mine pe iPhone 5 cu iOS la zi si fara jailbreak, merge impecabil facebook!

  4. iPhone 3GS fara jb, update facebook versiune curenta, merge foarte bine, sunt multumit. La iOS 7 mai merge update la 3GS sau se opreste aici 3GS’ul ?

  5. dani, mai mult ca sigur ca se va opri 3GS-ul la iOS 6, mai ales avand in vedere ca nu mai e in oferta Apple. pentru cei care se plang ca merge greu pe i4, am avut si eu pana acu vreo 2 luni i4 si am trecut la 4s si credeti-ma ca e mare diferenta. telefonul se mista exceptional in mai toate aplicatiile, incepand cu facebook. merita facut update-ul si daca-l faci la piata neagra te-ar costa in jur de 300-400 lei