NotesTweak potenteaza functionalitatea aplicatiei Notes, este disponibil in Cydia

  NotesTweak este un nou tweak al Cydia despre care v-am vorbit saptamana trecuta, cand v-am spus ca prin intermediul sau puteti potenta functionalitatea aplicatiei Notes din iOS. Noul tweak implementeaza in aplicatia Notes posibilitatea de a seta ca anumite notite sa va apara tot timpul in topul listei, posibilitatea de a genera scurtaturi in Springboard pentru anumite notite, posibilitatea de a partaja notitele prin Dropbox, si cam atat deocamdata. Pe viitor dezvoltatorii intentioneaza sa ne permita sa coloram diferit notitele din aplicatie, sa incarcam notitele in Google Drive si multe altele.

Requires iOS 6 or higher. NotesTweak adds new features to the stock Notes app, like the ability to save notes directly to the home screen, upload notes to Dropbox, and pin important notes to the top of your list for quicker access. NotesTweak is under heavy development with lots more useful features on the way. Note: Dropbox API access is pending approval by Dropbox. This feature will be activated as soon as they give the go ahead.

  De atunci si pana acum tweak-ul a fost publicat in Cydia, insa se afla in continuare in proces de dezvoltare pentru imbunatatirea functiilor existente si implementarea altora noi. NotesTweak este disponibil la pretul de 2$ in repo-ul BigBoss al Cydia.