NotesTweak potenteaza functionalitatea aplicatiei Notes

  Daca folositi des aplicatia Notes a iDevice-urilor voastre si v-ati dori sa aveti ceva mai multe functii disponibile in ea, ei bine un nou tweak pentru Cydia promite sa faca acest lucru. Denumit NotesTweak, noul tweak implementeaza in aplicatia Notes posibilitatea de a seta ca anumite notite sa va apara tot timpul in topul listei, posibilitatea de a genera scurtaturi in Springboard pentru anumite notite, posibilitatea de a partaja notitele prin Dropbox, si cam atat deocamdata. Pe viitor dezvoltatorii intentioneaza sa ne permita sa coloram diferit notitele din aplicatie, sa incarcam notitele in Google Drive si multe altele.

  NotesTweak este deocamdata in proces de dezvoltare, nu se stie cand va ajunge in Cydia, insa de indata ce il veti putea descarca pe iDevice-urile voastre va voi anunta.

2 COMENTARII

  1. Salut zaone. Scz de offtopic. Exista un tweak pentru a suna mai repede pe cineva din agenda, spre exeplu sa ti apasat pe numel unui contact fara a mai intra in el si sa sune sau sa faci un slide…ceva de genu ? Multumesc anticipat.