Vizioneaza Bucurestiul interbelic folosind o aplicatie pentru iOS si realitatea augmentata (Video)

[youtube]http://youtu.be/pWIgasqkGlA[/youtube]

  Realitatea augmentata este o tehnologie promovata intens de cativa ani de zile, ea permitand dezvoltatorilor de aplicatii sa ne anime ecranul cu ajutorul unui continut ce poate fi plasat in timp real peste imaginile afisate de aplicatiile Camera din smartphone-uri si tablete. Folosind realitatea augmentata, si o aplicatie pentru iOS, oricine poate vizualiza imagini de arhiva ale Bucurestiului interbelic, iar in clipul video de mai sus aveti prezentata intreaga idee. Imaginile video sunt suprapuse peste cladirile din anumite locatii ale Bucurestiului, iar cu ajutorul QR code-urilor le puteti vizualiza daca va aflati in preajma lor.

  Ideea este interesanta si urmeaza sa fie dezvoltata pana in punctul in care principalele locatii din Bucuresti vor avea coduri QR si material de arhiva disponibil pentru utilizatori. Pentru a vizualiza imaginile trebuie sa descarcati aplicatia Junaio din App Store si sa accesati canalul Cronovizor cand va aflati intr-una dintre locatiile in care exista material video.

Pretul initial:
Numele:
junaio Augmented Reality Browser

Gratuit

s





Developer: metaio GmbH
Categoria: Reference


Descriere: *** Download the newest junaio today! ***

junaio is the most advanced mobile augmented reality browser. Its a fast and easy way to discover your world. Find local events, offers and listings; scan QR code…


Dimensiunea aplicatiei este: 7.3 Mb