Prima Pagina Android Tableta iPad ocupa primul loc in ceea ce priveste satisfactia consumatorilor

Tableta iPad ocupa primul loc in ceea ce priveste satisfactia consumatorilor

 

  Posesorii de tablete iPad sunt cei mai satisfacuti consumatori care au achizitionat acest tip de produs, asta ne spune un studiu recent facut de catre cei de la J.D. Power. Studiul a fost derulat in luna februarie pe persoane care detin o tableta de cel putin un an de zile, iar in spatele iPad se afla Amazon Kindle Fire, una dintre cele mai apreciate tablete Android. Diferenta dintre cele doua tablete nu este mare, semn ca producatorii de tablete Android incep sa recupereze diferenta de functionalitate/experienta care constituia pana acum un mare avantaj pentru compania Apple.

  Cei de la J.D. Power au incercat sa afle si ce apreciaza cel mai mult consumatorii la tablete, iar pe primul loc se situeaza performantele produsului. Dupa performante urmeaza intuitivitatea sistemului de operare, design-ul produsului, functiile pe care le ofera el, iar pe ultimul loc se situeaza pretul. Ca sa fiu sincer sunt uimit ca pretul se plaseaza pe o pozitie atat de joasa, avand in vedere ca in general produsele ieftine genereaza vanzari foarte bune daca au o functionalitate pe masura. Studiul a fost derulat in SUA pe aproape 2000 de posesori de tablete.

 • sori

  Eu sunt uimit ca functionalitatea e doar pe locul 4 – inainte fiind design si intuitivitate . Clar tabletele sunt jucarii pt copii rasfatati .

 • Dan

  Dupa o experienta satisfacatoare (abia acum pot sa folosesc acest termen, pentru ca nu credeam ca voi gasi un superlativ) pe tablete Android (unele chiar quadcore – de care am fost incantat la inceput), am primit un iPad 2. Ei bine, se spune ca exista masini si Mercedesuri. Cam la fel sta treaba cu computerele (fie ca sunt tablete, laptopuri, smartphone sau altele). Exista Apple si restul. Cine nu a avut in viata lui un Apple nu va intelege, asa ca fie iertat! Si atat.

 • AKK

  Foarte bine punctat, Dan, si eu incercam sa spun acelasi lucru, insa se pare ca cei care habar nu au cum stau lucurile comenteaza. Odata ce ai pus mana pe un iPad, nu te mai murdaresti pe mana cu altceva.

 • carpo

  la telefoane nu pot spune
  ca exista doar iphone. gasesti alternative chiar si pt calitatea materialelor nu doar la fiabilitate insa la tablete nu exista comparatie. ipad si restul.

 • tayfun

  in loc de ipad un surface pro ar fi bun pentru daily use , deoarece are office si toate aplicatiile legacy de windows .

 • Lucian 4.2

  Si pentru telefoane exista un astfel de studiu dar nu se poate publica aici. Ghiciti de ce.