Prima Pagina iPhone 5 Samsung Galaxy S4 vs iPhone 5 vs Samsung Galaxy S III –...

Samsung Galaxy S4 vs iPhone 5 vs Samsung Galaxy S III – drop test (Video)

[youtube]http://youtu.be/XNIn0BAUjv4[/youtube]

  Aseara v-am prezentat un drop test in care era comparata rezistenta terminalelor Samsung Galaxy S4 si iPhone 5, iar terminalul celor de la Apple a iesit invingator fara drept de apel. Astazi am pentru voi un nou test, de aceasta data facut intre Samsung Galaxy S4, iPhone 5 si Samsung Galaxy S III. Desi trei terminale sunt testate, cel din urma iese din “joc” chiar de la prima proba, ecranul sau crapandu-se in totalitate de la primul impact cu asfaltul, cele din urma terminale iesind la fel de afectate dupa ultima “aruncare”.

  Practic testul de astazi ne demonstreaza ca niciun dispozitiv nu este imun la lovituri si Gorilla Glass 3 nu ofera deocamdata nivelul de protectie pe care multi il asteptau.

 • Lucian 4.2

  Cine are obiceiul sa dea cu telefonul de ciment ar fi bine sa-si ia Sonim, nu telefoane Apple sau Samsung. Peste un Sonim poti sa treci cu masina sau poti sa bati cuie cu ecranul lui.

 • Nitrog

  Adevarat,deocamdata nici unul nu ofera protectie la ,,a face cunostinta cu asfaltul” si Ecranul la S4 si iphone 5 nu sunt asa de rezistente precum se spune.

 • Seby

  din cele doua cel mai bun e htc one :)))))))

 • Amfetamin

  @Seby: Atât!