Samsung Galaxy S4 este mai fragil decat Samsung Galaxy S III sau iPhone 5 (Video)

[youtube]http://youtu.be/kjE__rr7J1s[/youtube]

  SquareTrade este una dintre cele mai mari companii americane specializate pe repararea de telefoane mobile, iar astazi ea a publicat un clip video si un grafic in care ne arata cat de fragil este Samsung Galaxy S4. Cei de la SquareTrade au comparat dispozitivul cu Samsung Galaxy S III si iPhone 5, iar testele au demonstrat ca noul terminal este mai fragil decat predecesorul sau, dar si decat iPhone 5. Daca va uitati la imaginea de mai jos veti observa ca o gama larga de factori au fost luat in calcul, iar printre ei se numara: marimea, greutatea, rezistenta la lovituri, usurinta cu care poate fi tinut in mana, etc.

  Testand fiecare dintre acesti factori, cei de la SquareTrade au cat note fiecarui terminal, o nota mare insemnand un grad de risc ridicat, iar o nota mica stiti voi ce inseamna. Daca va uitati la imagine, veti observa ca iPhone 5 are un grad de risc mediu, in ceea ce priveste stricaciunile, iar Samsung Galaxy S4 are un grad de risc ceva mai mare. Faptul ca terminalul este greu de tinut in mana, usurinta cu care aluneca din mana si materialele nu prea rezistente la lovituri au determinat acordarea acestei note, insa ramane de vazut pentru cine va conta.

  iPhone-urile au fost prezentate de multi ca fiind smartphone-uri extrem de fragile, insa iata ca in realitate lucrurile sunt putin diferite.

7 COMENTARII

  1. Si care e legatura cu ideviceuri?
    Vad ca a devenit norma de cate un articol pe zi in care sa se atace Samsung…. Au si bune, au si rele, dar pentru asta citesti alte siteuri..
    Mai ales ca asta e un test idiot, oricine a pus mana pe S4 a spus ca e mai bine contruit si se simte mai bine in mana ca S3..

  2. @Lucyan : ai si tu o folie pe ecranul ala? am scapat si eu 5-ul pe ciment, s-a dus in colt si poi pe ecran. Ecranul nu a avut nimic, dar aluminiul de marmelada (muuuult mai moale decat la 4-4s) si-a tras 2 zgarieturi destul de adanci. Si 4-ul l-am scapat din mana de a zburat cu ecranul direct in coltul de la noptiera (destul de violent), s-a facut gaura in folie dar ecranul nu a avut nimic.

  3. Aceste teste nu mi se par 100% deoarece tine mult si de noroc. Eu am avut 2 iphone 4s. Unul mi-a scapat peste tot (gresie, faianta, asfalt) ba mai mult de atat il tineam in masina pe scaunul din dreapta si jos aveam un ciocan. Cand am franat a zburat direct in ciocan dar n-a avut nimic doar mancat putin din geamul ala pe laterale. In schimb al doilea l-am scapat din mana si nu stiu cum a cazut ca mi s-a spart si pe fata si pe spate. Deci tine foarte mult si de noroc.

  4. Eu am avut un s3 de 32Gb.l.am scapat in wc.l.am scos imediat i.am scos si bateria,l.am uscat pe calorifer si a functionat perfect,dupa cateva zile l.am scapat pe gresie de doua ori ,nu a patit nimic nici macar zgariat nu e.