Samsung Galaxy S4 este mai fragil decat Samsung Galaxy S III sau iPhone 5 (Video)

[youtube]http://youtu.be/kjE__rr7J1s[/youtube]

  SquareTrade este una dintre cele mai mari companii americane specializate pe repararea de telefoane mobile, iar astazi ea a publicat un clip video si un grafic in care ne arata cat de fragil este Samsung Galaxy S4. Cei de la SquareTrade au comparat dispozitivul cu Samsung Galaxy S III si iPhone 5, iar testele au demonstrat ca noul terminal este mai fragil decat predecesorul sau, dar si decat iPhone 5. Daca va uitati la imaginea de mai jos veti observa ca o gama larga de factori au fost luat in calcul, iar printre ei se numara: marimea, greutatea, rezistenta la lovituri, usurinta cu care poate fi tinut in mana, etc.

  Testand fiecare dintre acesti factori, cei de la SquareTrade au cat note fiecarui terminal, o nota mare insemnand un grad de risc ridicat, iar o nota mica stiti voi ce inseamna. Daca va uitati la imagine, veti observa ca iPhone 5 are un grad de risc mediu, in ceea ce priveste stricaciunile, iar Samsung Galaxy S4 are un grad de risc ceva mai mare. Faptul ca terminalul este greu de tinut in mana, usurinta cu care aluneca din mana si materialele nu prea rezistente la lovituri au determinat acordarea acestei note, insa ramane de vazut pentru cine va conta.

  iPhone-urile au fost prezentate de multi ca fiind smartphone-uri extrem de fragile, insa iata ca in realitate lucrurile sunt putin diferite.