Prima Pagina Apple Analistii americani inca vad un iPhone 6 cu ecran de 5 inch...

Analistii americani inca vad un iPhone 6 cu ecran de 5 inch in 2014

  Cererea facuta aseara de catre Donald Trump companiei Apple pare sa ii motiveze pe analistii americani sa afirme ca in 2014 vom vedea un iPhone 6 cu ecran de 5 inch lansat de catre Apple. Cei de la Financial Times prezinta un raport facut de catre un analist american, acesta fiind de parere ca iPhone-ul cu ecran mare este pregatit pentru o lansare ce ar urma sa aiba loc in luna iunie a anului viitor. Separat de ecranul de 5 inch, terminalul ar urma sa includa un sistem de plati mobile, un procesor mai rapid, o camera mai buna, un cititor de amprente si cam atat.

  Tot ceea ce spune analistul american este deja stiut de majoritatea lumii, stim si ca Apple are prototipuri ale unor iPhone-uri cu ecrane atat de mari, insa nimeni nu stie daca ele vor ajunge pe piata. Actionarii Apple preseaza compania sa lanseze asemenea produse pentru a creste pretul actiunilor, insa ceea ce este bine pentru ei nu este neaparat bine si pentru companie. Asemenea informatii vor aparea in urmatoarele luni, insa nimein nu stie cat de adevarate sunt.

 • heroes

  eu cred ca mai mare de 5 inch nu-si are rostul pentru un telefon indiferent de ce firma il face.4 sau 5 inch este perfect, peste inseamna deja o mini tableta.

 • Basesku

  E mare si de 5

 • chatagra

  Traiasca meseria de analist …poti spune ce prostii vrei … daca ai dreptate esti un zeu daca nu, spui alta prostie sa uite lumea de prima … sansele sa o nimeresti sunt de 50/50 si mai devreme sau mai tarziu vei avea noroc .. 🙂

 • Bobby67

  Se pare ca analistii americani nu sunt in stare sa vada ecrane sub 5 inch.L-e recomand un binoclu

 • Alex6

  DT nu are bani de ipad? Pt. ce dracu sa porti in buzunar o gletiera?!

 • adrian

  o tampenie.pentru orbi s-a inventat ipad si mini ipad.daca samsung scoate telefo-tablete trebuie sa scoata si apple?pai cam pierdem notiunea de telefon.