Prima Pagina iPhone David Ferrer este platit pentru a promova Samsung Galaxy S4, o face...

David Ferrer este platit pentru a promova Samsung Galaxy S4, o face folosind un iPhone

  Celebrul jucator de tenis David Ferrer a fost contactat de catre Samsung pentru a promova terminalul Samsung Galaxy S4, insa banii cheltuiti de coreeni puteau fi utilizati intr-un scop mult mai bun. Desi jucatorul de tenis le-a spus celor 350.000 de urmaritori de pe Twitter cat de multumit este el de Samsung Galaxy S4 si de functia S Health, mesajul sau a venit de pe versiunea pentru iPhone a aplicatiei Twitter, semn ca reclama platita este la fel de mincinoasa ca falsele review-uri comandate de Samsung in Taiwan.

  Ferrer a retras rapid tweet-ul si l-a republicat fara marcajul special care indica faptul ca mesajul a fost publicat folosind aplicatia pentru iOS  Twitter, insa mai multi urmaritori au tinut sa ii aduca aminte ca de fapt minte. Ferrer nu este prima celebritate care face gafe de acest gen intr-o campanie de promovare a unu produs, Alicia Keys si alte personalizati gresind in exact acelasi mod in timpul utilizarii Twitter-ului.

 • Vlad

  Ei sunt platiti sa faca reclama paletei.Cred ca il tin aruncat pe dupa dulap si folosesc iPhone-ul.Cum zicea si in articol, nu e prima oara.Am vazut postare facuta de Samsung Mobile via iPhone.Pot sa-si laude in continuare “fabuloasele” smartphone-uri ca tot iPhone-ul e baza.

 • Claudiu daniel
 • Gica

  Greșeala mea scuze, acum am văzut jos :€)) sunt mai chior la ora asta

 • Daniel

  Uni nu vor să înțeleagă faptul că iOS este peste orice sistem de operare, orice evoluție ar avea Andoid sau altele. Este adevărat că evoluția celorlalte a fost mai accentuată în ultima perioadă, dar după parerea mea, nu au întrecut iOS și slabe șanse să se întâmple curând.

 • AKK

  Mi se pare si normal ca oamenii acestia sa foloseasca iphone, doar au bani si isi iau cel mai bun. Punct. Din pacate, Samsung inca nu intelege ca face jafuri de telefoane, iar celebritatile trebuie platite ca sa le foloseasca, pe cand un iphone este folosit de placere. Asta e viata, pentru bani si ursul … foloseste un S4:

  ” I totally love my S4. It is the best phone ever!!!”
  Sent from my iphone

  🙂

 • Florin.S

  Vai de capul lui!

 • Marius

  Baiat destept :)) a luat banii la coreeni , a zis doua trei vorbe si tot la iphone a ramas .

 • Andrei

  Mai tineti minte ca anul trecut un CEO samsung a venit la petrecerea firmei cu iphone-ul in mana….era o tipa nu mai tin minte numele ei dar poza e memorabila, cum va fi si asta de altfel. Partea si mai amuzanta daca imi aduc eu bine aminte este ca petrecerea era suspect de aproape de lansarea Galaxy S3

 • tt

  E interesant ca multi sesizeaza atat faptul ca sportivul a fost …nu cel mai inteligent (o spun frumos) cat si faptul ca el are iphone. Sa fac eu legatura ? :))

  PS. Da, ca sportiv este foarte bun.

 • amfetamin

  “mesajul sau a venit de pe versiunea pentru iPhone a aplicatiei Twitter”,dar in imaginea respectiva in coltul din stanga sus scrie frumos Ipad,deci cum e pana la urma?

 • Avand in vedere ca in mijlocul pozei scrie mare “Twitter for iPhone” si tu vorbesti de un scris mic cu iPad(dispozitiv pe care a fost facuta poza pentru a ne demonstra prostia lui Ferrer), ma intreb daca intentionat gresesti, sau chiar nu iti dai seama..

 • AKK

  @amfetamin: daca taceai, filozof ramaneai. Stim ca nu iti place astfel de stiri, insa nu cauta nod in papura degeaba.