CEO-ul BlackBerry sustine ca tabletele vor fi date uitarii in 5 ani

  Thorsten Heins este CEO-ul companiei BlackBerry, o companie care a pierdut complet batalia data pe piata tabletelor, iar in incercarea de a salva putin din reputatia marelui producator de smartphone-uri acesta sustine ca in 5 ani nu vor mai exista motive pentru a utiliza tablete. Heins sustine ca pentru companii tabletele nu reprezinta un bun model de business, iar din acest motiv consumatorii ar trebui sa renunte instant la ele in favoarea smartphone-urilor cu ecrane foarte mari.

“In five years I don’t think there’ll be a reason to have a tablet anymore,” Heins said in an interview yesterday at the Milken Institute conference in Los Angeles. “Maybe a big screen in your workspace, but not a tablet as such. Tablets themselves are not a good business model.” “In five years, I see BlackBerry to be the absolute leader in mobile computing — that’s what we’re aiming for,” Heins said. “I want to gain as much market share as I can, but not by being a copycat.”

  Blackberry isi propune c ain 5 ani sa devina unul dintre liderii segmentului de terminale mobile fara a copia ideile altora si desi planurile sunt bune, ignorarea tabletelor nu este o strategie desteapta. Ultimii doi ani ne-au demonstrat ca tabletele devin din ce in ce mai populare si inlocuiesc fara probleme PC-urile, asa ca orice producator de telefoane mobile sau PC-uri trebuie sa se gandeasca serios cum sa intre pe aceasta piata, nu cum sa o ignore mai eficient.