Prima Pagina Cydia Layers LS aduce un nou mod de a afisa informatii utile in...

Layers LS aduce un nou mod de a afisa informatii utile in LockScreen

BLACK FRIDAY 2017 LIVE BLOG cu REDUCERI IN TIMP REAL!

  Layers LS este un nou mod lansat in cursul acestei zile in Cydia, iar cu ajutorul sau putem schimba complet interfata LockScreen-ului si putem afisa o serie de informatii utile. Daca va uitati la imaginea de mai sus veti vedea ca mod-ul schimba felul in care este afisat ceasul, afiseaza informatii despre starea vremii in anumite locatii de pe glob si are o grafica interesanta pentru afisarea starii vremii in timp real, grafica fiind complet diferita fata de ceea ce vedem in aplicatia Weather, de exemplu.

A Nice Informative iPad LockScreen. To Change Your Weather Settings, Use iFile To Head Over To Library/ Themes/ Layers/ LockBackground.html and go search for the weather settings. NOTE: Lockscreen Clock Hide is needed for this to work.

  Layers LS este disponibil in repo-ul ZodTTD & MacCiti al Cydia, iar prin modificarea fisierului LockBackground.html din Library/Themes/Layers/ puteti afisa informatii despre vreme din locatia voastra. Inainte sa instalati mod-ul asigurati-va ca aveti si tweak-ul Clock Hide instaalt.

emag black friday lista reduceri
  • attilar1

    Imi apare doar o parte din homescreen. Ce trebuie sa setez?

  • attilar1

    ?????