Layers LS aduce un nou mod de a afisa informatii utile in LockScreen

  Layers LS este un nou mod lansat in cursul acestei zile in Cydia, iar cu ajutorul sau putem schimba complet interfata LockScreen-ului si putem afisa o serie de informatii utile. Daca va uitati la imaginea de mai sus veti vedea ca mod-ul schimba felul in care este afisat ceasul, afiseaza informatii despre starea vremii in anumite locatii de pe glob si are o grafica interesanta pentru afisarea starii vremii in timp real, grafica fiind complet diferita fata de ceea ce vedem in aplicatia Weather, de exemplu.

A Nice Informative iPad LockScreen. To Change Your Weather Settings, Use iFile To Head Over To Library/ Themes/ Layers/ LockBackground.html and go search for the weather settings. NOTE: Lockscreen Clock Hide is needed for this to work.

  Layers LS este disponibil in repo-ul ZodTTD & MacCiti al Cydia, iar prin modificarea fisierului LockBackground.html din Library/Themes/Layers/ puteti afisa informatii despre vreme din locatia voastra. Inainte sa instalati mod-ul asigurati-va ca aveti si tweak-ul Clock Hide instaalt.