Prima Pagina accesorii StandScan – un scanner interesant pentru iPhone

StandScan – un scanner interesant pentru iPhone

  StandScan este un accesoriu interesant pentru iPhone-urile noastre, iar dupa cum ii spune numele, el este capabil sa ne permita sa efectuam scanari de documente direct de pe iPhone. Daca va uitati la imagine veti observa ca vorbim despre o bucata de carton plasticat care poate fi asamblat intr-un dispozitiv ce sustine un iPhone la o distanta indeajuns de mare de cateva documente, astfel incat camera acestuia sa cuprinda perfect intregul document pentru fotografiere.

StandScan Pro has all of the exciting features of our basic StandScan model, and more! The Pro series features built-in LED lights on the inside of the device to provide brighter pictures and enhanced image quality. The LED lighting helps to eliminate distracting shadows and provide you with high quality pictures and clearer scans. StandScan Pro can be used in any setting, at any time of day or night. There is no need for external light when you use StandScan Pro. StandScan Pro comes standard with a 9V battery holder. The battery holder has a built-in power switch for enhanced portability. StandScan Pro folds flat for easy storage and simple mobility.

  Practic in cazul StandScan ideea de scanare a documentelor se rezuma la posibilitatea de a fotografia acele documente cu camera terminalului nostru, partea interesanta fiind ca dispozitivul este special conceput pentru a plasa iPhone-ul la o distanta potrivita de document astfel incat poza sa fie aproape perfecta. StandScan este disponibil in doua versiuni, una care costa 30$ si are LED-uri incorpotate, iar alta care costa 20$ si vine fara lumina inclusa.

 • Mircea

  E veche tare

 • Cristi

  Nu inteleg cum poate cineva plati 20$ pe o bucata de carton plasticat . Platesti 2-3 dolari o aplicatie pentru asa ceva si e mult mai convenabil

 • Gruia

  Pentru mine ar fi foarte folositoare o chestie de aia. Eu nu vad si faptul ca ar fixa iphonul la distanta corecta ar fi foarte util. Oare se pot pune si carti deschise sau ce formate or fi in imaginea aia. Poate imi zice si mie cineva ce e in poza

 • Cristi

  @gruia se pot pune si carti deschise dar nu foarte mari. Cred ca marimea maxima din ce imi dau eu seama este A4

 • Gruia

  Atunci e tare pentru mine. Oare de unde se poate cumpara asa ceva?