Prima Pagina Apple Cel mai subtire smartphone din lume ar urma sa fie cu 26%...

Cel mai subtire smartphone din lume ar urma sa fie cu 26% mai subtire decat iPhone 5

 

  In ultimii ani producatorii de smartphone-uri si-au directionat o buna parte din atentie spre subtierea dispozitivelor pe care le aduc pe piata, Apple fiind una dintre companiile care a avut cele mai bune rezultate pana in prezent. iPhone 5 are 7.6 mm grosime, insa dispozitivul ar urma sa fie cu 26% mai gros decat UMeox X5, un viitor smartphone produs de catre o companie din China, acest nou terminal urmand a avea doar 5.6 mm grosime.

  In momentul de fata Huawei P6-U06 este cel mai subtire smartphone de pe glob, e are doar 6.18 mm grosime, insa daca UMeox va reusi sa isi aduca smartphone-ul pe piata, cei de la Huawei vor ramane fara titlul detinut acum. Desi Apple se lupta o data la doi ani pentru a aduce iPhone-uri tot mai subtiri pe piata, producatorii de terminale Android si-au facut un obiectiv principal din a intrece Apple si se pare ca acum americanii au un obstacol mare in fata.

 • Vlad

  mai subtire decat iPhone 5 devine incomod dupa parerea mea

 • Olimpiu

  Pe mine ma incomodeaza si iPhone 5, asa ca l-am “imbracat”. Daca le mai subtiaza ai sa ajungi sa te tai in ele …

 • iPad 4ever

  Poate sa fie si 1 mm de gros…daca e conceput si facut de chinezi….sa fie a lor!

 • ema

  dap in loc sa le faca mai inteligente si mai utile ei le fac mai subtiri , iphone 5 e destul de subtire ca sa fie elegant acuma daca e si mai subtire si facut de chinezi pot sa il arunce

 • Iphone 5 e excelent la grosime. Ce e mai subtire, devine incomod.

 • Balure

  Asta cam asa este am un Samsung x820 frumos dar trebuie sa ai mare grija mare grija

 • Gen iPod 🙂

 • Claudiu daniel

  Ce obsesie cu subtierea !! Asa poate o sa vedem prin ele !! :))
  Daca vor mari si valoarea bateriei desi e contradictorie ideea ! Deacea le au facut toti de inspe inchi ca sa incapa si bateria ! Ne tot miram de ce!! Asta e una din explicatii !!