Prima Pagina Android Google Glass ar urma sa se interconecteze cu iPhone-urile pentru a trimite...

Google Glass ar urma sa se interconecteze cu iPhone-urile pentru a trimite SMS-uri si a oferi informatii despre navigatie

  Google Glass, ochelarii companiei Google care ofera informatii direct retinei utilizatorilor prin intermediul unui ecran special, ar urma sa se interconecteze cu iPhone-urile pentru a trimite SMS-uri si a oferi informatii despre navigatie. In momentul de fata doar posesorii de terminale Android pot beneficia de o asemenea functionalitate si numai cu ajutorul unei aplicatii speciale, insa in viitor possorii de iPhone-uri ar urma sa beneficieze de exact acelasi lucru, chiar si fara o aplicatie.

While Glass will happily work with any iPhone over Bluetooth or use any Wi-Fi connection to get online, iPhone users are currently unable to get turn-by-turn directions through Glass – one of its killer features. Those direction are pretty useful while you are navigating a new city and they do show off the power of location-based apps on Glass, but the software will currently balk if you ask it to give you directions while it’s connected to an iPhone.This means Glass shouldn’t have to depend on any application that runs on your phone, so the original restriction of making navigation and SMS dependent on the companion app was always a bit odd.

  Desigur ca nimeni nu stie cand se va hotara Google sa interconecteze Google Glass cu iPhone-uri, einsa acest lucru se va intampla mai devreme sau mai tarziu. Avand in vedere popularitatea ochelarilor si utilitatea lor, interconectarea cu cele mai bine vandute smartphone-uri din SUA este un obiectiv pe care Google sigur il are in vedere, acum ramane doar sa vedem cum va arata totul cand va fi implementat.

 • Laurentiu

  Pana sa implementeze / oficializeze Google interconectarea cu iPhone, o s-o faca Jay Freeman ( saurik ) cat de curand. Deja a rootat Google Glass…

 • AndreiX

  Bussiness Insider zic ca e un mare flops google glass : bateria tine 3 ore doar , dau dureri de cap si lipsa de concentrare/ distragere a atentiei , plus ca au un hardware exhivalent cu un telefon din 2011 , pozele facute ies mai slab ca si cele facute cu telefonul si costa 1500$.

 • Nicu

  Per total serviciile Google sunt mult mai bune decat cele Apple. Au si bug-uri destule, dar sper ca le vor rezolva in timp. Ochelarii vor avea un succes masiv peste vreo 5 ani si sunt curios ce va face Apple (sa fim seriosi, produsele de succes Apple sunt doar iPhone, AppStore, iPad)

 • Vladimir

  @AndreiX: desigur ca tu vroiai 10000mAh si i7 in niste ochelari mici. Deocamdata e un produs mai mult experimental, ai rabdare. Si n-o sa coste 1500, atat costa developer edition; s-a si spus ca varianta finala va costa mai putin.

  Dupa ce ca este un produs cum nu s-a mai facut pana acum tot nu-i bun, toti vor sa fie perfect din prima, ati uitat cum era primul iPhone, care desi oferea multe lucruri noi (ca si asta), avea destule lipsuri.