Piano Passcode – tweak iti permite sa iti deblochezi iPhone-ul cantand la pian, este disponibil in Cydia (Video)

[youtube]http://youtu.be/eDW0bbDq2so[/youtube]

  Piano Passcode este un tweak lansat in cursul acestei seri in Cydia, iar cu ajutorul sau va puteti debloca iDevice-ul intr-un mod cu totul si cu totul inedit. V-am prezentat acest tweak acum cateva saptamani de zile cand v-am spus ca el inlocuieste clasicul mod de deblocare a iDevice-urilor prin cod de siguranta cu un alt sistem care implica apasarea clapelor unei claviaturi, utilizatorii imitand, in esenta, cantatul la pian. Ideea este ca utilizatorul sa tina minte clapele apasate, combinatia respectiva deblocand terminalul in locul codului de siguranta.

Compatible with iOS 5 and 6. With piano passcode you can unlock your iOS device with beutiful music! iPad version has got no ETA, sorry. MAY have some conflicts with other lockscreen/passcode tweaks. Don’t forget to un-mute your device! Configure options from Settings app.

   Piano Passcode este o metoda foarte buna de a va securiza iDevice-urile insa trebuie sa aveti grija sa tineti minte combinatia de clape alese drept cod de siguranta, deoarece introducerea lor gresita de 3 ori va bloca terminalul. Tweak-ul este disponibil la pretul de 1$ in repo-ul BigBoss al Cydia.

5 COMENTARII

  1. L am instalat mi a aparut claviatura sa “bag codul” si nu mai reusesc sa fac nimic…orice apasa imi spune tastati codul.vreo sugestie?